Een week zonder energie en veel dierenverdriet..

Van de week vond ik een klein piepend kauwtje onder mijn auto toen ik wilde vertrekken. Ik pakte het piepende beestje op en maakte een fijn nestje voor ‘m in een doosje. Als we overdag buiten waren zat ie in de konijnenren en ’s avonds zat ie binnen in de badkamer. In eerste instantie voerden we ‘m water en brood. Later kattenvoer.. Het beestje piepte en sperde zijn bekje wijd open. Zó mooi!

En wat altijd ik het leukste van jonge, nieuwe beestjes vind, is hoe de kinderen hiermee omgaan en elke dag wat dapperder worden en groeien. Mám! ik aaide ‘m! Mám! ik durfde ‘m al op te pakken! echt zó leuk!

En terwijl wij ons met ’t beestje bezighielden, zat B zondag met neefje en nichtje in Toverland. Dit was zijn verlate verjaardagkedootje en dit blijven de jongens fantástisch vinden!

Maandagochtend vertrok Grote Zoon voor 5 dagen op Zeeklassen. Met een grote koffer stapte hij de bus in. * slik* Maar wat is het geweldig om elke dag op de hoogte te worden gehouden met verhalen en foto’s die we via school ontvangen!

Verder was het een week zonder veel energie. Ik weet niet wat er met me aan de hand was hoor, maar wanneer ik ’s morgens wakker werd, keek ik alweer uit naar het moment dat ik ’s middags weer op de bank kon ploffen. Echt zo vervelend. Geen idee waardoor het komt…

Woensdag kwamen we uit school en toen lag onze kip Loes dood in de ren… Ohhh wat blijft dit verdrietig. Elke keer weer!

Donderdag kwamen we uit school en ik vreesde al voor het ergste, want ik hoorde geen gepiep meer vanuit de badkamer… en helaas. Het baby kauwtje leefde niet meer.  Germ. Maar ja: we hebben ons best gedaan om ‘m te helpen….. helaas..

Wat wél leuk was: B kwam met een klein doosje uit school, met daarin zijn vierde losse tand! Jippie!!

Vandaag had ik een behoorlijk vage werkdag… maar had de fysio wél goed nieuws nadat hij mijn vastzittende nek/schouders onder handen had genomen én lag er leuke Zeeklas-post op ons te wachten!

Nog maar een paar uurtjes en dan kunnen we hem weer lekker knuffelen! Fijner kan dit lekker lange Pinksterweekend niet beginnen!

Geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *