Een kort maar druk weekje..

Het was een kort maar druk weekje.

We moesten nieuwe voetbaltenues passen..

En de waterbaan werd omgetoverd in een grote beestenboel. Het lekker weer komt eraan!

We ruimden de speelkelder op, zette er een tv schermpje met PlayStation in en opeens zagen de jongens die enge spinnen in de kelder niet meer! Ik geloof dat the mancave dan nu écht een keer gebruikt gaat worden?

Er kwam een lading kinderen spelen en ik bakte pannenkoeken op mijn schattige buitenkeukentje en we aten zelfgemaakte ijsjes.. nou ja, ik kocht horentjes en een bak ijs. Dat dus…

Ik kocht nieuwe schoenen maar vond ze iéts te saai… dus pulkte ik er wat steentjes vanaf en verving ze door roze exemplaren… zó! Dat ziet er beter uit..!

Zaterdag speelde Grote Zoon bij zijn lief en gingen wij naar ut Paradijs om wat klusjes te doen en de jongens konden lekker zwemmen. Zó zalig!

Ik sjeesde daar wat rond op de zitmaaier. Zó leuk!

Gisterenmiddag B een toernooike in de bloedhete zon. Maar toen hij die gouden medaille om zijn nek had, was hij die hitte alweer vergeten..

Op de terugweg viel het mannetje in slaap..

Eenmaal thuis moest hij gauw douchen want hij zou opgehaald worden voor een logeerpartijtje bij neefje en nichtje én ze zouden vandaag naar Toverland gaan! Een verlaat verjaardagskedootje. Te gék natuurlijk!

Vrijdag kochten we een tennisding. Je weet wel, zo’n balletje aan een stok. En zo tennissen we elke dag samen wel even. Súperleuk!

Wij slingerden intussen de bbq maar aan…

Vandaag een nóg hetere dag en de geplande rommelroute aan huis slaan we vandaag tóch maar over. Geen zin en nog genoég andere dingen te doen!

Zo even met Grote Zoon inkopen doen, want hij vertrekt morgen voor een week naar zee met school!

Dat wordt weer een raar weekje met 1 kind minder in huis…

Voor nu blijven we lekker in de schaduw…

Tip voor deze dag: goéd drinken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *