Hopsakéé! Dat was alweer een werkweek…

Hópsakeeeeee. En zo is er alweer een werkweek voorbij. Niet normaal hoe snel dat gaat.

Nog maar een week of 8 en dan hebben we alwéér vakantie. Het moet niet gekker worden..

Woensdag zette ik mijn pannenkoekbabietjes in schattige potjes en waren ze binnen een paar minuten via Facebook allemaal verkocht. Zo grappig!

Ik knutselde aan mijn Moederdagkedootje en fikste zelf weer een zelfgemaakte pokebowl in elkaar. Maar echt, ze worden steeds lekkerder!

‘s Avonds ging ik met mijn BBF naar de ladiesnight in de bioscoop. Bij binnenkomst kregen we een drankje en bij onze stoel stonden wat zoete hapjes klaar… love it!

SIngel 39 was de film en ja, die was wel aardig. Maar jeetje. Al die vrouwen… pffff

Enniewee. Het was wél supergezellig hoor. Na afloop nog een hartig hapje, maar die sloegen we maar af want dat was niet Te hachelen…

Donderdag na school ging ik met de jongens naar de decathlon in Remunj. Maar WOW! Wat een toffe winkel is dat! De jongens hadden de tijd van hun leven. Je mocht daar gewoon basketballen, skaten, steppen door de winkel. Gewéldig… en dat terwijl ik in de auto nog tegen ze zei: jongens, jullie weten het he? We gaan niét rennen door de winkel! 😂

Nee rennen niet, maar wel vol gas op een skateboard door de zaak!

We kochten nieuwe voetbalschoenen en sneakers voor O’tje, turnpantoffels (gymschoenen) en een zwembroek voor Grote Zoon. Kortom: súpergeslaagd dus!

Daarna aten we wat bij de Burgerking en B was een beetje boos, want hij wilde óók op het bankje zitten…. dus schoof hij gewoon 2 plekken verderop. En daar zat ie dan, met zijn kroontje op.. gek kind

Gisteren na het werk vertrokken we met een aantal collega’s naar Maastricht, om samen met onze zieke collega een drankje te doen. Oh en dat was zó leuk én fijn om hem weer te zien en even te knuffelen….

Daarna gauw weer terug om vervolgens door te gaan naar het volgende feestje. Afscheidsfeest van 2 leden van de oudervereniging van ut belsje schooltje..

En oh oh wat héb ik gelachen daar zeg. Echt waar.. we deden een muziekquiz en dat was te gek!

Vanmorgen voelde ik een armpje om me heen, deed mijn ogen open en zag dit lieve snoetje…écht: beter kan je dag niet beginnen..💕

Vandaag deed ik 1 miljoen wasjes, maaide ik het gras en streek ik die wasjes ook weer.

O’tje had de hele middag een voetbaltournooi en Grote Zoon zijn ❤️ kwam even spelen.

En ze maakten zulke lieve krijttekeningen op straat!

Vanavond had O’tje zijn zevende wiebeltand en niet veel later had ie ‘m al tussen zijn vingers! Hoppá!

Kijk dat grote jongensbekkie met die grote tanden opeens!

Nu gauw slapen, want morgen moet ik paraat zijn voor alle versjes, knutsels en kedootjes, want Moederdag! Helemaal leuk dus…!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.