Over de 2 klusprojecten van mijn TO DO-lijstje…

Nou. Ik zei het toch: ik krijg die 2 weken MIJ-vakantie vást wel om! Want ja, morgen om 6 uur rammelt mijn wekkertje weer en is het gedaan met het rielekst wakker worden en opstaan. Toch neem ik me voor om die chille mood er een beetje in te houden. Met het om 7 uur opstaan voor de jongens redden we het ook nog prima, dus ik denk dat we die er maar inhouden..

Maar goed. Ik had een prachtig TO DO-lijstje voor mezelf gemaakt en daar stonden zelfs 2 klusprojectjes op. Nummer 1 was: de schutting verven, en ja, dié hebben jullie natuurlijk al kunnen bewonderen..

Klusproject 2 was de omlijsting maken van de twee dakramen op B en O’tjes slaapkamer. Dit zit al 8 jaar (of meer?)zo en eigenlijk viel het niemand op dat het eigenlijk helemaal nog niet af was. Maar goed. Kijk zelf maar..

Dit is de voor-foto…

Ik haalde sierlijsten, zocht de verstekzaag en schuurmachine op en ging aan de slag. En verhip. Ik kon het nog steeds, dat klussen! Ik timmerde de lijsten vast, kitte de randjes netjes af en gooide er een uurtje later een laagje verf overheen.

BÁM.

KLAAR!

…Het énige piepkleine mini-minpuntje was dat ik transparante, niet overschilderbare, kit had gebruikt… maar het ziet ernaar uit dat dit met een paar laagjes verf tóch nog goed gaan komen…

Hópsa: de na-foto!

Kijk eens aan hoe netjes dat eruit ziet…!

Ach wat ben ik trots op mezelf!💪


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *