Het leek wel vakantie vandaag!

Heej! Toen ik gisteren wakker werd dacht ik opeens: Huh? Is mijn oor nu over?! In elk geval een stuk minder en ik was er niet meer ellendig van.

Google zei dat het misschien wel kon helpen om in je oor te föhnen, zodat het vocht op zou drogen. Nou. Dat deed ik dus… Google zei overigens dat ik nog meer gekke fratsen kon uithalen, maar dit met die föhn leek me de meest verstandige optie…

Gisteren poetste ik wat, ging ik shoe-shoppen en slaagde ik voor wel 2 paar sneakers én nieuwe slippers. Woeiii. Ik kan daar écht blij van worden ja, van nieuwe schoenen.

Oh. Én ik belde naar de gemeente voor een nieuwe vuilnisbak in ruil voor ons kapotte exemplaar én ik bracht een colbertje naar de stomerij..

Ik had het er maar druk mee allemaal. Een productief dagje dus

Vandaag, 1 mei, hadden de jongens een vrije dag. Dus begonnen we deze dag nogal heul rielekst en nam ik even de tijd om mijn nageltjes weer eens van een kleurtje en stipje te voorzien..

‘s Middags kwamen de speeldates en nadat ik midden in een nerfbattle belandde, propte ik het grut in de auto en reden we naar het bos.

Het zonnetje was opeens doorgekomen en het was zálig buiten! Lekker kijken naar het waterskiën, lekker kliederen met zand ehhh modder en water, naar de kinderboerderij konijntjes en babygeitjes aaien, de prachtige pauw bewonderen en tot slot een ijsje eten in het klimbos. Al kijkend naar het klimmende volk in de bomen boven ons..

Kortom: het was een súpergezellige middag met de meisjes! En helaas alweer tijd om ze naar huis te brengen.

Paul was al thuis en we besloten om gezellig met z’n allen te gaan uiteten. Buiten is er genoeg plek voor de kinderen om te spelen en ravotten, dus tussen de gerechten door, vlogen die naar buiten..

Daarna hop hop gauw naar huis en de jongens hun nest in! Het leek gewoon een échte vakantiedag vandaag, maar morgen mogen ze gewoon weer naar school hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *