Over toverland en weinig kookinspiratie….

Ok. Afgelopen vrijdag was dus een prutweek qua werken. Woensdag en donderdag vrij dus en vrijdag op schoolreis naar Toverland…

Zaterdagochtend stond ik in de vrieskou langs het voetbalveld ons kleine moppie aan te moedigen en had het zonnetje iéts warmer ingeschat… compleet onderkoeld was ik. Althans zo voelde het.

Daarna als een malle naar huis, wat kaastosti’s in onze mik duwen, terwijl de grote broers hun kleine broertje onder de douche duwden en in schone kleren propten.

Daarna hóp door naar de basketbalwedstrijd van Grote Zoon. Daar aangekomen was de sporthal dus nog gesloten! ..gauw de beheerder gebeld (die bleek van geen wedstrijd te weten) en alles gauw gauw klaar gezet.

Ze werden dik vet ingemaakt, máár hebben zich supergoed geweerd!

Paul had een lasergame-uitje met het werk, dus animatieteam-mama was aan zet deze dag..

Er werden cakejes gebakken en versierd… én in de cupcakebaktijd werd er lijm, verf en lenzenvloeistof uit de kast getrokken om slijm te maken. Dat is áltijd een hit hier…

Tijdens een nerf-battle werd een poging gedaan om een heusche vlog te maken… hilarisch om te zien!

We liepen langs de ijszaak (waar we dus al 2x voor nop voor de deur hebben gestaan dit jaar) Maar nú hadden ze éindelijk ijs! Joehoee!

We liepen door naar het skatepark om daar even wat energie kwijt te kunnen. Blijven ze altijd leuk vinden daar…

Tja en zondag? Toen wel mijn batterij dus heulemaal leeg. Zoveel energie ik vorige zondag had en súperveel in de tuin had gedaan. Zo futloos was ik deze week. Ik had niet eens puf om nieuw wasmiddel bij de supermarkt te halen. Man man wat een ellende. En ook nog een piepende en krakende man, want die verrekte van de spierpijn…

Enniewee. Maandag hadden oma en de jongens boodschappen gedaan en werden we met héérlijk eten verrast.

Ja dat koken. Echt. Ik heb zó geen kookinspiratie. Dan loop ik door die supermarkt en weet ik dus niét wat ik moet kopen. Alwéér bloemkool? Of spruiten? Blugh. En dan ook nog van die dagen erbij dat er kids moeten sporten en er dus snel iets tijdens spitsuur gemaakt moet worden?

(Al is dat natuurlijk ook dikke onzin, want ik herinner me nog zó goed dat er vroeger na de zwemles altijd een bord met zo’n magnetrondeksel erop op me stond te wachten…)

Maar het ontbreekt mij dus vollédig aan inspiratie. Heel irritant, want het is iets wat ook elke dag blijft terugkomen. Tips zijn dus van hárte welkom. Maar niet té ingewikkeld allemaal hoor. Want zo’n keukenprinses ben ik nou óók weer niet ….

Enniewee. Vandaag en morgen weer 2 dagen qualitytime met de boys. Kleine B wordt straks opgehaald door oma Coosje voor zijn verjaardagsuitje en wij krijgen onze dag vást ook wel weer om!

Fijne dag nog!

Eén antwoord op “Over toverland en weinig kookinspiratie….”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *