Over de kledingbeurs, de wandeling en heel veel buiten…

Donderdagavond gingen we met z’n allen een stuk wandelen. Lekker een beetje door de struiken struinen. Ik, superheld, durfde niet langs de loslopende ossen te lopen, dus moesten we bést een stukje omlopen. Maar dat was zó lekker! Ik geloof dat we toch zo’n anderhalf uur onderweg zijn geweest. Goed bezig!

Vrijdagavond ging ik met Grote Zoon naar de kledingbeurs hier in ut durp. En echt, je kunt daar over de kópen lopen. Niet normaal! Maar we scoorden daar bést wat leuke shirts, nieuwe witte gympen, korte broeken én een mooie jas. Áltijd fijn shoppen voor kleine prijsjes. Ik hou ervan!

Daarna moesten onze hongerige maagjes nog gevuld worden en gingen we gezellig eten bij ‘t Vosseven. Daar kun je heerlijk eten én gezellig zitten!

Een lekker begin van de vakantie voor de jongens dus!

Zaterdag vertroetelde ik mijn baby pannenkoekplantjes en waren we eigenlijk de héle dag buiten aan het rommelen. Grote Zoon ging met Paul mee naar de kapper en liet zijn lange lokken afknippen. Hij was er zelf hélemaal klaar mee. Nu weer een lekker fris koppie dus!

Paul en Grote Zoon baanden zich een weg door het onkruid en hoge gras in de Mooshaof . En een lieve collega kwam zakken met houtsnippers brengen. Die komen súper van pas!

Vanmorgen mocht ik in een zalig zonnetje genieten van een mooie voetbalwedstrijd van O’tje. Zó leuk om te kijken!

En wéér waren we de hele dag buiten en het fijne was dat deze dag een NIET voorbij vloog!

We hebben echt súperveel kunnen doen en veel kunnen opruimen in de tuin en mijn energie leek wel oneindig. Zó lekker!

Ik bracht mijn bouwvakkertjes in zwembroek een kom popcorn en een fles drinken. Dat hadden ze wel verdiend!

We slingerden de bbq nog maar eens aan en genoten van het lekkere weertje. Er leek wel geen einde aan deze dag te komen…

Héérlijk!

Doe mij nog maar meer van dit soort dagen hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *