Superdrukke week!

Bohhhh hád ik me toch voorgenomen om elke woensdag een blog online te gooien, maar dat is helaas niet gelukt.

Het was echt een waanzinnig drukke week man. Op woensdag had ik een waanzinnige teambuildingdag. Wat bij mij van te voren altijd enige stress oplevert i.v.m. de opvang van de jongens.

Maar Paul nam een dag verlof en zo kon ik met een gerust hart met mijn collega’s gaan builden..

Na school gingen de mannen lekker tosti’s lunchen bij Het Vosseven in ons durp en daarna mocht hij voor het eerst met ze naar de tandarts. Want die afspraak stond natuurlijk al veul langer dan de teambuildingdag..

Donderdag moest ik ook weer vanalles voor de jongens regelen, want toen kwam de accountant op het werk en daar kreeg ik toch wel wat kriebels van in mijn buik..

Vrijdagavond gingen Paul en B alvast wat verjaardags-shoppen in Eindhoven. Zó leuk dat B deze keer papa koos! Even qualitytime voor de mannen samen.

En terwijl ik paraat mocht staan om te tellen bij een basketbalwedstrijd van Grote Zoon, kwamen de foto’s binnen van hun gezellige met-de-trein-uitstapje..

Zaterdagavond hadden Paul en ik weer Wieerter Kwis en bleef oMariet bij de mannen. De start was om 18 uur en om 23 uur moesten de antwoorden weer door het team ingeleverd zijn..

Vorige jaar had ik me best wel geërgerd aan het feit dat er heel veel vragen dubbel werden gemaakt en we maar 1 klein deel van de vragen te zien kregen. Dit jaar bleef ik lekker bij de uitgestalde vragen staan en stuurde wat stand-by-vrienden/collega’s app’jes met vragen..

Zelf wist ik er ook behoorlijk wat en zo had ik tenminste het gevoel dat ik iets had bijgedragen! BÁM!

Zondag was ik natuurlijk hélemaal kapót van de hele week en deed ik amper wat… ja ik zocht me helemaal ongansch naar mijn guts. Met als gevolg dat ik intussen wél al mijn knutselmeuk heb doorgespit en opgeruimd..!

En daarna liet ik B een tekening maken van een mannetje en maakte daar een leuke stempel van!

Gisteren staakten de juffen van ut belsje schooltje en hadden de mannen vrij. Een ideale dag voor een uitstapje dus! En ik wist dat de jongens dólgraag een kreeg naar Jumping XL wilden gaan.

Dus stapte ik over mijn -ik-haat-autorijden-naar-onbekende-plaatsen-angst heen en tufte met het grut naar Eersel.

En daar hadden ze dus het héle trampoline park voor zichzelf! Haha. Te gék!

Ze jumpten zich helemaal ongans en op de terugweg kukelde B in slaap…

O’tje bracht ik door naar een spontane speeldate, van waaruit hij naar de voetbaltraining ging. En B mocht zich om 17.30 uur ook op het veld melden. Die had alweer energie voor 10!

In de tussentijd haalde ik wat te eten én ging ik snel even stemmen..

Ik flanste voor al het sportende en werkende volk wat eten en elkaar en ging daarna aan de slag voor mijn “boek”…

Het is namelijk het geval dat mijn állereerste aapiedebruijn-weblog weggaat en ik dus een beetje paniek heb.. bang dat alles straks verdwenen is. Iets met een halve back-up enzo.

En terwijl ik daar zat te werken, kwam mijn állerliefste BBF mijn gewoon wat sushi brengen!! Ja echt waar. Ze was daar gaan eten en had mijn “neem mij wat sushi mee”-grap dus gewoon gedaan! Ohhhh zó lief!!

Ze was al lief, maar nu nóg lieverderder!💕


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *