Hallo Lente?!

Ohh lieve mensen. Wat gaan de weken snél, maar tegelijkertijd ook weer zó langzaam. Iedereen is maar een beetje aan het kwakkelen en sommigen hebben de griep écht flink te pakken.

Hier nog niks van dat, maar wel al een paar weken zo futloos, niet helemaal fit, maar helemaal niet zo ziek dat je niet kan gaan werken. Dat dus. Zaterdag lag ik zo’n beetje de hele dag op de bank. Niet fit en zó moe. Paul ging met 2 jongens naar oma en Grote Zoon had wedstrijd.. rustig aan dan maar.

Ohhh iedereen snákt gewoon enórm naar het zonnetje! Máár er is goed nieuws: de vooruitzichten zijn prima voor de komende dagen! Dus dat voorspelt veel goeds! Woehoeeee

Vanmorgen deed ik nog wat voor ‘t werk, deed een wasje, hing de dekbedden buiten, gooide de ramen open, waste de ramen, ging naar de tandarts (die godzijdank een plekje vrijmaakte om mijn afgebroken voortand te fixen!🙏🏻), ik raapte eitjes, liet de kippetjes los rondscharrelen, haalde de jongens uit school en werkte nog een paar uurtjes in de tuin….

5 minuutjes met dit apparaatje spelen en de ramen blinken weer! Zo ideaal!

Het was zálig buiten! Jippie!!

Bas vind het heerlijk om door de tuin te scharrelen…

De sneeuwklokjes stonden te pronken tussen ons onkruid…

Opééns barstte ik van de energie en was ik niet meer te stoppen. Zó heerlijk!

Om 16.00 uur stond ik al spaghetti klaar te maken voor het voetbalvolk. Want vanaf vandaag mag ik onze B óók daartoe rekenen…

Jaja. Het mannetje had vandaag zijn eerste oefenles! En daar was ie gisteren al heulemaal klaar voor!

Kijk’m daar nou staan…

Helemaal het mannetje was ie…
In de ijzige kou stond ik daar een uur te blauwbekken. De prachtige kleuren van de ondergaande zon maakte een hoop goed…

Een uur later was O’tje’s training, maar toen zat ik gelukkig al lekker warm achter mijn avondeten…

En terwijl ik dit typ kijk ik stiekem snel even op de weerapp, om te checken of dit beginnende lenteweertje toch nog even door zal zetten. En ja hoor! De komende dagen kunnen we lekker naar buiten!

Geniet ervan mensen: ga lekker naar buiten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *