Over en Pinterest-moeder en vastelaoveskriebels..

Afgelopen week kreeg ik een schattige herinnering op Facebook van kleine B in de sneeuw . 5 jaar geleden, wát een guppie was ‘t daar nog..

Donderdag vierden we de verjaardag van onze lieve collega én ontbrak daarbij de nodige confetti natuurlijk niet. Ik kocht het meest zoete snoep dat ik kon vinden, hing even de Pinterest-moeder uit en maakte zoete koekjes…

We kregen broodjes knak in plaats van vlaai en dat was ‘t meest geweldige idee éver!

Vrijdag na school deden we nog een poging om een paar keer in de bijna smeltende sneeuw van de berg af te sleeën. Dat ging nog nèt zeg maar…ze kregen daar wat ruzie op die berg en ik was er wel een beetje klaar mee ook. Ik bedoel: op vrijdag ben ik ook écht kapót!

Zaterdagmiddag had Grote Zoon weer een basketbalwedstrijd die behoorlijk uitliep door alle gemene strafpunten die de tegenpartij steeds kreeg. En zo konden we dus pas om 19.40 uur vertrekken naar het geplande feestje..

Jaja. Toén moesten we dus nog naar Nieuwegein vertrekken. Én onderweg nog wat te eten naar binnen werken..

Maar: het lukte állemaal en het was een súpergezellig feestje van ons 18-jarige(!) nicht(je). Ik kan me nog zó goed herinneren dat ze als babymeisje of peutertje met de hele familie meeging naar Benidorm of all places.. Als eerste kleinkind. Wat was dat bijzonder.. en nu is ze zomaar 18!

Waar was ík in de tussentijd?!? Pfff

Enniewee. De jongens vermaakten zich prima als DJ en ik deed met de rest van de girls een dansje op de dampende beat ..

Kneitergezellig, maar om 23.30 vielen B bijna de oogjes dicht en vertrokken we weer terug naar Limburg.. Bij de eerste bocht viel ie al in slaap…

Vandaag lekker lang en lui in bed gebleven om vervolgens toch nog best wel wat wasjes en strijk te doen..

Ik deed een spelletje Jenga met ons knO’tje en daarna hingen we samen de vastelaovesversiering voor de ramen… jaja langzaamaan beginnen de kriebels alweer een beetje te komen hoor!

B ging met Paul en Grote zoon op pad om zijn eerste eigen tablet te kopen! Van zijn gespaarde centjes. Want op mijn oude ipadje kon hij alleen nog maar Netflix kijken. En hij wil óók spelletjes doen. Net als zijn grote broers.

Kijk ze daar zitten. De jeugd van tegenwoordig.. Ieder in zijn eigen bubbel …

Ik kreeg zomaar een kedootje! De lp van Anouk. Súpertof en lief natuurlijk…

Daarna wachtte ik tot er iemand aan het avondeten zou beginnen, maar helaas was ik alweer de sjaak en kon mijn moederhart die hongerige buikjes niet aan

Nadat ik het dagelijkse naar-bed-breng-en-voorlees-samenlezen- nog-even-kletsen-ritueel had gedaan, begon éindelijk mijn avond…

En weten je wat ik deed?

Ik ging gewoon even in bád! Een rielekst vastelaovesmuziekje op de achtergrond.. zálig!

Zó. Ik ben heulemaal klaar voor een nieuwe week! Al denk ik daar morgenvroeg vast weer heel anders over

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *