Elfje in huis!

Vanmorgen was het zover en mochten we ons Elfje wakker maken. Mét een beschuitje en een kaarsje uiteraard en dikke knuffels van de broers..

Kijk mij daar eens de gelukkigste moeder van de hele wereld zijn! Ik liep over van liefde en kon de heule wereld aan!
Ik deed niks anders dan de hele dag aan jou snuffelen..💕
Ons lieve kleine lachebekje.
Wat hebben we altijd veel plezier samen gemaakt!

Kedootjes kreeg je afgelopen zaterdag natuurlijk al tijdens het shoppen en je laatste verrassing zat nog ergens in een DHL wagen..

Ik zette je mét feestbril af op school. Die bril hoort bij jarig zijn. Ik vind het allemaal prima jongen!

Na school reden we de auto door de wasstraat en sinds kleine B er geen doodsangsten meer in doorstaat is het een feestje! Zo ook vandaag dus. 1 voordeel: de auto glimt weer!

Toen we thuiskwamen lag er een briefje van de postbode en snel rende je naar de buurvrouw die jouw pakje in ontvangst hand genomen. Hoerá!

Toen aten we een stukje oreo-taart mét je kedootje als toeschouwer.. ik weet niet wie t popje t leukst vindt, jij of ik! want roze enzo

Jij knap, groot Elfje..💕

En als je jarig bent mag je kiezen wat je wilt eten. Dit keer geen duur wereldrestaurant of Mèkdrèk, maar zelf hamburgers maken! Dat is wat je wilde…

Mét kaarsje uiteraard!

Zaterdag is je kinderfeestje en zondag je Grote Mensen feest. Een druk feestweekend voor de boeg hier dus…!

Maar ach, wat is het heerlijk om mama van een Elfje te zijn…

PS mocht je het ook zo leuk vinden om lekker terug te zwijmelen naar de blogs rond de geboorte van nu al Grote Zoon, klik dan hier

(En als het goed is kun je nu hélemaal onderaan de blog, linkjes zien van mijn oude blogs. Lees gerust een terug. Het blijft zo leuk om terug te lezen!)

👇

3 antwoorden op “Elfje in huis!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *