Lekker zunke, lekker windje, lekker waerke…

Oh lieve mensen zeg, wát een heurlijk weertje was het vandaag! Zo stond ik vanmorgen om 10 uur als een ware voetbalmoeder jaja er was écht een moeder van de tegenpartij met deze “slogan” op haar trui. Ja écht. Ik zweer het.. alweer langs het voetbalveld te koukleumen.
Jaja. That’s real life…
Maar daarna werd de trampoline dit jaar officieel weer in dienst genomen en werd ik intens blij van het kindergegiechel in de buitenlucht.
Echt. Ik ben zó blij met dit weer. Het maakt me echt een nóg leuker mens dan ik al was. Poeh poeh. Nee echt. Zon doet me zó goed!
Lekker een beetje snoeien, blaadjes harken en nieuwe plannen bedenken. Daar waar ik me de afgelopen weken niet eens aan durfde te wagen wegens gebrek aan energie en puf..
Héérlijk!
De kinderen waren blijer, de vogeltjes floten harder en zelfs het eten smaakte lekkerder. Wat een beetje zon met een mens kan doen he?

Er werd weer fikkie gestookt en de jongens hadden amper tijd om te eten, zo snel wilden ze weer naar buiten om te spelen. Zij hebben dit óók zó gemist.
Had ik al gezegd hoe héérlijk ik dit vind?!niet?! Wacht. Luister dit liedje maar even. Is mét tekst, voor de niet Limburgers onder ons. Misschien snap je dan een beetje waar het over gaat..KLIK!
Zeg, wat deed jij vandaag eigenlijk allemaal ? Tell me!

Eén antwoord op “Lekker zunke, lekker windje, lekker waerke…”

  1. Wij genoten ook van de zon en zagen een veld vol met sneeuwklokjes!
    Het was heerlijk buiten na ruim een week met griep in bed te hebben gelegen.🙂 🌝

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *