Dobberen op de Dommel..

Gisteravond zette ik mijn wekkertje na lange tijd weer, want vandaag mocht ik weer werken! En echt. Ik geloof dat ik voor het eerst in mijn carrière als werkend mens, oprecht zin had om weer te gaan werken! 
Nou nee dat lieg ik, toen ik “vroeger” als weekend/vakantie-hulp bij Peek & Cloppenburg werkte, ging ik ook áltijd met veel plezier. Want we hadden daar altijd zóveel lol met elkaar. Eigenlijk heb ik óveral altijd wel met plezier gewerkt. Je moet het immers zélf een beetje leuk maken, nietwaar?
Maar zín hebben om te werken na een vakantie? Dat was voor het eerst! En ik ben zó blij dat ik dit kan/mag zeggen. Heerlijk!
En wat is het dan ontzettend fijn wanneer je deze foto doorgeapp’t krijgt!
Ohh hoéveel ik ook van ze hou, ik was zó blij om weer éven zonder ze te zijn. Na 6 weken 24 uur per dag op elkaars lip..
Enniewee. De mannen gingen vandaag kanoën! En wel in Valkenswaard, over de Dommel.
Eerst vestjes aan en daarna een stukkie in de bus….en aan de foto’s te zien hebben de mannen zich súpergoed geamuseerd vandaag!
En na afloop ijsjes proosten op een geslaagde mannendag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *