En de zoektocht ging dóór!

Ok.
De afspraak was: als jullie morgen wakker zijn, gaan we wéér op schatten-jacht!
Om 9.45 uur heb ik de kleine man maar eens wakker gemaakt..anders werd het wel heul laat!
Echt zó fijn dat ze laat naar bed kunnen, maar óók lekker lang uit kunnen slapen!
Gisteravond zocht ie weer een slaapplekje, en de op-de-grond-variant kenden we al, maar deze optie was wel heul bijzonder.
Met zijn hoofd op de trap. Hoe verzint ie ’t?
Maar goed.
Vandaag gingen we weer met onze fietskes op pad, maar helaas konden we de cache hier vlakbij niet vinden. Iets met veel bramenstruiken en dichte begroeiing. Jammer.
De andere vonden we uiteindelijk wél en hoé leuk is het om te zien dat er zóveel mensen met creatieve verstop-ideeën zijn.
De derde was een puzzelopdracht en met kleinere kinderen is dat niet ideaal. We hadden al bést ver gefietst en moesten toen nog allemaal raadsels oplossen. Het was warm en we hadden dorst. Hier gaan we nog wel een keer terug om deze af te maken, maar de te zoeken schatten vinden wij ’t leukst!
Eenmaal thuis sprongen we lekker het zwembad in. De kleine man moet toch wel pijn aan zijn beentjes hebben van al dat gefiets…
’s Avonds gingen we óók nog met papa op zoek en ook deze werd gevonden! Grappig om te zien dat we niet de enigen zijn, want deze dag had een andere zoeker ook ingeschreven..
We speelden nog een potje galgje…kun jij het woord raden?

Eén antwoord op “En de zoektocht ging dóór!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *