Weer een week voorbij..

Nou. Poéf! Daar was gewoon alwéér een week voorbij. Jeetje man, nog maar 3 weken en dan heeft het grut al zomervakantie! Het moet niet gekker worden man.
Vorig weekend gingen we naar rommelmarkten en konden we voor een mooi prijsje een hele berg boeken overnemen. Grote Zoon kon niet wachten en nestelde zich in de schommel… O’tje paste het nieuwe verkleedpèkske. Uf kurs..
Zondag gingen we naar een andere rommelmarkt en kwamen we heul veel kiendjes van school tegen. ’s Middags hadden we een communiefeest. Súpergezellig, met springkasteel en frietwagen. Meer hoeft het niet te zijn..
En kijk eens wat een práchtige roos er in ons tuintje bloeit! Een juweeltje.
Op een doodgewone ochtend takelde ik het haar van O’tje de lucht in en zag ik opeens een nieuw topmodel in de badkamer staan. Woeii.
De Mooshaof doet het goed en we worden beloond met heerlijke besjes en radijsjes..
En toen bleek dat we geen toetje hadden, reden we gewoon even langs de ijssalon voor een ijsje.
En Grote Zoon kan gewoon zelf Pokémon kaarten tekenen. Knap hoor
Vandaag stond ik in alle vroegte al in de stad voor de nodige vaderdagverwennerijtjes. Want die belsje papa’s worden altijd wat eerder verwend.
1 geluk: ik kon snel even de Hema binnenglippen om die te gekke tissuedoos te kopen. Té leuk man! Ik kan er echt blij van worden.
Mijn kiendjes werden óók helemaal blij toen de fidget cubes uit China door de postbode werden gebracht.
Het was zalig weer en het Kleine Mannetje viel heerlijk buiten in slaap. Intussen ving ik het mini vogeltje dat tegen het raam was gevlogen.
Morgen is er rommelroute hier in ut durp én moeten we naar de opening van het nieuwe schoolplein van ut belsje schooltje.
Geen idee hoe we dat gaan combineren, maar heej: ut wordt heerlijk weer!
Geniet nog lekker van deze avond én van morgen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *