Een bed vol Geluk…

Trippelende voetjes..gefluister…gegiebel…geritsel van zakjes en pakjes…
Héél hard doe ik mijn best om dit soort heerlijke vertederende momenten op een mooi plekje in mijn hoofd op te slaan.
Nóóit wil ik dit vergeten. Nooit
Ook had ik nooit durven dromen dat ik mama zou worden van niet 1, niet 2, maar 3 knappe zonen!
Mijn dag kan niet meer stuk, met een bed vol Geluk!

Vandaag draag ik de állermooiste macaroni-ketting, smikkel ik van die héérlijke zelfgemaakte aardbeienjam, vertroetel ik mijn handjes met jouw scrub en zeepjes, bedenk ik wanneer ik met jou die ontbijt-/film-/terrasje-bonnen ga besteden
én google ik alvast wat op de site van die ene kledingwinkel waar ik mijn cadeaubon kan gaan besteden.
Maar ’t belángrijkste van alles: ik ga een mooi plekje zoeken om dat belangrijke bordje op te hangen!
Wát een verwennerij vandaag allemaal…
Straks gaan we mijn mama even verwennen en lekker knuffelen, maar ook denk ik aan deze moeilijke dag voor alle vrouwen die zo graag zélf mama willen worden en aan iedereen die zijn liefste mama op deze dag moet missen…💋

2 antwoorden op “Een bed vol Geluk…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *