Over sushi met tonijn en rocken met mijn mannen…

Vanmorgen waren we heerlijk lui en nadat ik Grote Zoon naar de basketbal had gebracht, deed ik boodschappen en kocht ik ons állerlekkerste hapje: sushi met tonijn! Aldus Kleine B, die naast me stond te stuiteren van blijdschap . En wat is t toch leuk om eventjes maar 1 kind te hebben. Even qualitytime samen.
Later in de middag gingen we naar Pepelrock waar kleine B helemaal uit zijn dak ging KLIK!
Het was snoeihard, maar zó leuk! 
Later in de middag werd ons basketballertje bij de feesttent afgezet. Wat een superservice was dat! Tóp! Hij keek het eerste half uur zijn ogen uit, waar was hij nou toch terecht gekomen?!  Daarna gingen ze al gauw buitenspelen.

In de vroege avond werd O’tje óók nog eens bij de feesttent afgezet. Die kwam terug van zijn logeerweekendje en dagje Toverland. Hij had echt súper genoten met neefje en nichtje vandaag en gisteren
Toen ik de andere mannetjes gisteravond naar bed bracht, bleef B maar vragen wanneer O’tje thuiskwam. Hij miste hem zó… want mama, als ik ga slapen, dan aai ik O’tje altijd zo door zijn haartjes..💕
Zelfs Grote Broer moest toegeven dat hij O’tje miste. Jeetje wat lief.
Maar vanavond was hij er weer dus! Hij raakte maar niet uitgepraat over zijn fijne dagen én vond het heerlijk om te horen dat we hem allemaal zo hadden gemist.
Kom, dan gaan we even knuffelen, ja?
Zo. Nu gauw slapen.
Morgen moeten we eieren zoeken! De paashaas komt!

2 antwoorden op “Over sushi met tonijn en rocken met mijn mannen…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *