Over blote buikjes, herinneringen uit 2009(!) en de Paashaas….

Afgelopen weekend was weer zo’n zálig buitenweekend, met een hoog blote-buikjes-gehalte zeg maar. Voor de jongens dan he? Niet voor mij nee. 
Ja. Want als het ook maar een beetje warmer is, dan worden meteen alle kleren uitgetrokken want “ik smelt bijna!”. Dat dus.

Zondagmorgen om 6.30 uur(!) stonden O’tje en ik paraat voor onze eerste renles! Ik leek wel gek geworden! Net als in 2009, toen ik al compleet doodging bij het rennen van 1 minuut. Man man, wat waren we goed bezig toen, die Buuf en ik..
Maar ehhh: 2009?!?! Dat is echt wel héél lang geleden zeg! Jeetje! Wat ik in de tussentijd aan sport deed? Nou. Ja. Niks eigenlijk…. Oh wácht! jawel. Ik maakte én baarde nog 2 andere babies. Op zich telt dat toch ook als 2 x de marathon lopen toch? Há!
Goed.
Ook deze week had ik de woensdag en de donderdag vrij. De woensdag brachten we wederom met vriendjes en vriendinnetjes door in een krijspaleis. En op de een of andere manier wordt ik daar achteraf nogal prikkelbaar en  misschien zelfs een tikkie chagrijnig van. Maar goed. Álles voor de kids zeg maar. Kleine B werd omgetoverd in een heusche ” ninja turpel”.
Gisteren was het heerlijk wakker worden met dat lekkere warme lijfje dat tegen je aan kruipt. Samen naar de perenboom staren in de hoop dat we een eekhoorntje zullen zien. Dát is zó zalig…!
Vandaag was het Paashaas-dag op school. En mocht ik weer aan de slag met mijn schminkkoffer. Tja en dan heb je me he? Helemaal leuk zeg. En die kiendjes! Zó blij…
Ehhh.
Hád ik al gezegd hoé leuk ik mijn nieuwe job vind?…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *