Één en al gezelligheid! Behalve die prik dan…

Het is paasvakantie op ut belsje schooltje, wat dus kort samengevat betekent dat ut grut gewoon 2 weken vakantie heeft. En wij niet dus. Altijd een hele organisatie met met wat gepuzzel komt het toch altijd goed. 
Gelukkig kan ik ook jog wat verlof nemen en heb ik de woens- en donderdagen samen vrij met ze.
En zo hadden we gisteren een spontane feestdag.  Grote Zoon had geen zin meer om mee te gaan naar de ” het krijspaleis” dus die bracht ik naar een vriendje. Daarna app’te ik B zijn liefje of ze graag mee wilde? Graag! Dus die haalden we meteen even op.
Toen we even daar waren kreeg ik een berichtje van een vriendje van O of hij mocht komen spelen. Dus een half uurtje later werd hij bij het krijspaleis afgezet. Leuk man! Iedereen blij.
Eenmaal op de terugweg belde ik de mama’s of de kids frietjes mochten blijven eten. En zo ging de feestdag gewoon nog even verder…
Wat een heerlijk spontaan dagje zeg…
Oh. Wat hou ik hiervan!
Vandaag wilden we eigenlijk naar de kinderboerderij maar wat een prutweer was het.. Dus mochten ze wat spaarcentjes pakken en gingen we even kijken op mijn nieuwe werkplek én natuurlijk naar de speelgoedwinkel. 
Daarna mochten B en O met een vriendinnetje mee naar de film: Finding Dory. Supergezellig !
En zo kon ik met een heel zenuwachtige Grote Zoon naar de inenting voor de negenjarigen. Je weet wel. Zo’n zaal vol bibberende kindjes die állemaal voor de prik kwamen . Vreselijk.
Ik voélde zijn angst en spanning in mijn hele lijf..

Hij hield zich stoer hoor, maar germ toch. Het is niet niks hoor…
Een surprise-ei deed wonderen. 
Daarna samen “gezellig” nog een rondje logopedie gedaan en hóp door naar de andere moppies.
Zo. Dat waren mijn vrije dagen van deze week. Poéf dus.

Eén antwoord op “Één en al gezelligheid! Behalve die prik dan…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *