Verjaardagen die je blíjven verrassen….élke keer weer..

En dan schiet je zomaar ineens hóp in de stress want komende week blijkt je kleine babieke zomaar ineens weer bijna jarig te zijn! En dan al 4 worden he?  Dat slaat echt nergens op wat dat kind doet en hoe rap hij groeit.
Ja echt. Élke verjaardag lijkt het me weer te verrassen. Ik weet het wel. Maar toch. Dus werden er weer gauw wat lieve mensen uitgenodigd en wat snelle uitnodigingen-voor-het-eerste-kinderfeestje de app op geslingerd.
Dat soort dingen.
En intussen breng ik mijn weekenden wassend en opruimend door. Iets met een opgeruimd huis en hoofd enzo. Het lijkt wel nesteldrang ofzo..
En dan dweil je nog even je huis en verschoon je wat bedjes.
Jaja een geweldig spectaculair leven heb ik. En dan nóg weet zo’n verjaardag me te verrassen. Dus heb ik stress. 
En blijkbaar ben ik altijd de enige in huis met verjaardagsfeeststress. 
Taart. Vlaai. Mensen uitnodigen. Dingen Bestellen. Geregel. Boodschappen. Versieren. Kedootjes. Gedoe.
Dat dus.
Geen tijd om te bloggen. 
Want in de tijd dat ik even géén feest-voorbereidings-stress heb steken wij fikkie in onze tuin.  
Want dát is altijd zó gezellig samen..

Eén antwoord op “Verjaardagen die je blíjven verrassen….élke keer weer..”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *