Dag mooi 2016…

2016…
Je laatste dag alweer.
Hoe cliché het ook klinkt; je vlóóg weer voorbij. En wat is het toch altijd weer leuk om even het jaar terug te lezen…maf hoe snel je sommige dingen ook weer vergeet.
Als je meer wilt lezen kun je op de blauw gedrukte maanden klikken. Voor de kortere versie komt hier mijn jaaroverzicht van 2016..
In Januari vierden we dat onze oudste zoon 8 werd en een heusch basketbalfeest was een feit!
In Februari won ik een minuut gratis winkelen bij de Jumboooooo en kon ik weer wat van mijn bucketlist afvinken. Te gék was dat. En nóg zijn we niet door het wasmiddel heen..
En ja. Natuurlijk vierden we vastelaovend want dáár zijn we goed in!
In Maart vierden we Pasen, vierden we feest omdat  het Kleine Mannetje al 3 jaar werd..én werd er een groot Klusproject bezorgd…
Dat Klusproject? Ja ehhh dat komt. Ooit. Ja écht…
In April was het Kleine Mannetje opeens zomaar droog en was dit het einde van het luiertijdperk.. De grote mannen gingen op mannen-weekend, O’tje haalde zijn A-diploma én mochten wij ons eerste bar-mitswa meemaken. Zó bijzonder.. Oh ja, én toverde ik de woonkamer op een doordeweekse donderdag om naar een iets sfeervoller kleurtje.. Nog altijd zó blij mee!
In Mei begonnen we éindelijk aan de voortuin. Hoerá! Kreeg O’tje buisjes en was hij súperdapper, vierden we Moederdag en straalden mijn mama en ik op deze heerlijke dag én mocht ik een geheimpje bekend maken… Conclusie : mensen lézen niet! Ze lazen niet dat vriendin R een babietje kreeg, maar dachten dat nr 4 onderweg was..
In Juni kwamen we erachter dat Grote Zoon last had van “wiebelletters” en kreeg hij een mooie bril om de letters stil te zetten. Ook was het al heerlijk warm zodat het zwembad al opgezet kon worden. Heerlijk! 
Tijden een kinderfeestje liep O’tje vól met zijn snoetje in het prikkeldraad. Goddank niet in zijn oog! En helaas ja, je ziet het nog steeds…In juni regende het diploma’s en haalde O’tje zijn Kleuterdiploma én zijn B-diploma op 1 dag. Wat een feest!
Ook ging ik met de grote jongens naar onze eerst filmpremière van Liz. Zó bijzonder! Oh ja, óók mochten de knuffels weer de lucht in. Dat blijft elk jaar leuk…

In Juli hadden de mannetjes éindelijk zomervakantie, vierden we ons eerste hoera-het-is-vakantie-feest, kochten we  na veel rekeningen en gezeik éindelijk een andere auto, én vond ik mezelf weer eens leuk op foto’s staan…met mijn neppe stippuh bril..
In Augustus gingen we weer op vakantie naar dat heerlijke plekje in Frankrijk , naaide ik een schattig uilenhemdje, genoten we van het heerlijke zomerweer én gingen we een dagje naar het strand..dat was zó verrassend fijn!
In September vierden we dat oMariet 73 werd, hadden we een heel gezellig familiefeest, de jaarlijkse ik-twitter-niet-meer-bbq én mocht het grut éindelijk weer naar school..!
In Oktober was er die leuke baby-shower voor vriendin R, werd O’tje 6 en ging ik helemaal los voor zijn StarWars-feest, was de voortuin éindelijk klaar én kreeg O’tje zijn nieuwe, supercoole, blauwe gehoortoestelletjes!
In November  vierden we heel veel Sinterklaas, at ik deze maand meer sushi dan een normaal mens aankan, werd éindelijk de mooiste baby van vriendin R geboren én vierden we onze verjaardagen met een dagje uit naar Venlo
In December vierden we pakjesavond, kwamen de mannetjes thuis met hun mooie schoolfoto’s, werden alle voorbereidingen voor kerst getroffen en maakten ik weer een last-minute kerstkaart…
Jeetje. Wat ben ik weer ontzettend dankbaar voor dit prachtige jaar. Voor mijn heerlijke gezin, de lieve mensen om me heen en het besef hiervan.
Dit is gelukkig zijn…
Dank je wel lieve lezer dat jij er dit jaar ook bij was!💋
Ik wens je alle goeds, veel liefde en een spetterend 2017…

3 antwoorden op “Dag mooi 2016…”

  1. En natuurlijk voor jullie ook weer net zo’n mooi jaar ,op naar een goed,gezellig,gelukkig en vooral heel gezond 2017!
    Dikke kus van omaien en opa mau !

  2. Wat leuk dit weer! O jaaaa, die minuut winkelen. Wat lijkt dat alweer lang geleden. En oooo jaaa, dat klusproject. Haha! Etc.
    Super leuk. Wij wensen jullie ook een spetterend gezond gezellig en geweldig 2017! xxx

  3. Ook julie een heel mooi en gezellige nieuwjaar!
    Dank dat we van jullie belevenissen mee kunnen genieten! 😘🍀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *