Voordat ik begin met het delen van het recept wil ik je alvast waarschuwen: maak het niet!
Dat je me achteraf nooit iets kunt verwijten.
Dat dus..;-)
Goed.
Men neme:
- 1 reep pure chocolade
- Kokosolie
- Vanille extract
- Pindakaas
- Honing
- Vormpjes voor de bonbons
Breek de reep chocolade in stukjes, neem 1/4 beker kokosolie en zet dit ongeveer 45 seconden in de magnetron.(tijd is afhankelijk van je magnetron)
Voeg 1 tl (theelepel) vanille extract toe en roer alles goed door elkaar.
Vul hiermee de bodem en de zijkanten. Zet het daarna 15 minuten in de diepvries.
Maak intussen de pindakaasvulling.
- 1/2 beker pindakaas
- 2 el(eetlepel) honing
- 2 el kokosolie
Verwarm dit 15 seconden in de magnetron.
Vul hiermee de vormpjes en laat nog een randje over voor het laatste laagje chocolade.
Zet de vormpjes 5 minuten in de diepvries.
Hierna kun je de laatste laag chocolade eroverheen strijken.
Hierna komt het moeilijkste deel: zet het 1 uur in de diepvries… Ja echt. Één héél uur!
Maar ménsen.
Na dat uur he?
Kijk eens aan…
Dat smaakt dus precies nèt zoals het eruit ziet he?!
Dus kom ik weer bij het begin van dit logje uit..