Over het stuitergehalte in ons huis…

Voesjh!
Weer een week voorbij.
Het stuitergehalte van de jongens begint extreme vormen aan te nemen en kijk ik, net als vorig jaar, weer vol vreugde uit naar het moment dat die ouwe knakker weer retour naar Spanje is. Man man.
Het was me weer een weekje. Die maandagen en dinsdagen overleef ik meestal in survival-modus. Wanneer die voorbij zijn word ik weer wat rielekster. Dinsdagmiddag ging ik naar de állerfijnste Pedicure en kan ik weer huppelend door het leven. 
Woensdagochtend deed ik nog wat laatste sjees-Sint-inkopen en kwam ik erachter dat de twee hoofdkedo’s compleet uitverkocht waren in heel Nederland. Great. Dus moest er overgestapt worden op plan B.. Goed. Maar ook plan B leek gruwelijk te mislukken. Dat dus.
Compleet gestressed rende naar mijn fysio-afspraak. Goh uw nekspieren lijken wat gespannen en stijf.…. Toen heb ik maar  gewoon eens flink hard moeten lachen. Jaja zo’n 5 december in aantocht gaat je niet in je koude kleren zitten.
Goed. Woensdagmiddag mocht ik helpen op de filmmiddag op het belsje schooltje waarna ik ’s avonds alwéér op sushi-date moest. Het is echt verschrikkelijk. Ze moeten ook allemaal MIJ hebben he?!
 Donderdag mocht ik met O’tje weer eens een ochtendje naar Adelante. Daar zouden zijn apparaatjes aangepast worden zodat er gebruik gemaakt kan worden van solo-apparatuur. Dit om straks in de klas uit te proberen. En om een lang verhaal kort te maken: we reden een uur voor nop heen én een uur voor nop terug. Great! Het lukte dus niet om het kastje contact te laten maken met de apparaatjes. En zou de hele handel teruggestuurd worden naar de fabriek.
*zucht*
Toen ik alweer op het werk was belden ze: er hadden érgens wat plakkertjes verwijderd moeten worden..
* zucht x 2 *
Gisteren bracht de postbode de doos met ’t kastje en binnen een halfuurtje werkte het.
Ja ik ben fantastisch. Ik weet het
Na school weer een rondje logo en toen was het alweer vrijdag . Jaja, tussen de dagen door slaap ik wel gewoon hoor. Voor het geval dat jullie dit misschien verkeerd zouden opvatten.
Slapen doe ik sinds kort trouwens met zo’n heel sexy bitje over mijn boventanden. Het blijkt namelijk dat ik ’s nachts heel erg met mijn kiezen klem. En wel zó hard dat de stukjes van mijn voortanden afbreken. Ja écht!
Vrijdag ná het werk en vóór de basketbaltraining gauw nog even boeken halen bij de bieb en erna frietjes halen. 
Maar wat was dat? Sint en Piet kwamen daar óók zomaar even binnenwippen! Wat leuk!
Vandaag hoefden we hélemaal NIKS!
Heerlijk. Ik waste, streek, deed boodschappen, waste,streek, onthaarde ik doucheputjes en poetste ik de wc’s. En dat alles terwijl mijn állereerste Stoofpotje stond te pruttelen. Ja echt. U leest het goed. Zij, die een schurfthekel aan koken heeft ja. 
Ondertussen werd er in de Pepernotenfabriek hard gewerkt…
En om eens hélemaal gek te doen maakte ik óók nog een heerlijke Apfelstrudel..
Echt. Een gekkenhuis.
Maar die kinderen. 
Niet. Te. Houden. Hártstikke wild waren ze. En moe. Moe van alle spanningen. En ik ook. Moe van alle drukte.
Dus.
Zaterdagavond 20.25 uur en ik lig in bed.
Héérlijk!
Even lekker bijtanken…
Bijna klaar voor de laatste Sint-loodjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *