Over kek haar en de KersenJatter..

Gisteren hadden de kleinsten schoolreis en skipten we de zwemles. Wegens moe en drukke dag enzo. Dat was erg fijn..

Ik ging naar de kapster en die fikste mij een kek kapseltje. Daar was ik even hard aan toe. Toen kreeg ik óók nog zomaar gratis en voor niks een mooi bosje bloemen bij de Jumbo. Omdat de dame van het vlees vond dat ik mijn kinderen zo goed en netjes toesprak. Nou. Kuch. Bloos…Vanmorgen mocht ik met O’tje naar de kno-arts op buisjescontrole. Aangezien er nog steeds vocht uit het oortje komt en ut jong nog altijd niet goed hoort (én niet luistert) vermoedde ik dat het buisje allang verschwunden zou zijn. Maar nee, ut ding zat er nog braaf te wezen. 


Het oortje werd leeggezogen en de derde druppelkuur werd voorgeschreven. Nou. Dat dus.

Het was echt een zalige dag qua weer. Lekker besjes, framboosjes en aardbeien plukken in de Mooshaof, ach wat kan ik daar toch heppie van worden zo ’s morgen vroeg..

We deden vandaag nog de laatste diplomatrainingsles, waarbij de Kleine Man natuurlijk weer in slaap viel, en doken bij thuiskomst lekker de tuin in. Daar spotte ik een KersenJatter.

Héérlijk! Hihi

Pff nog een weekje.

Dan heeft t grut alweer zomervakantie.

2(!) maanden maar liefst…

Pffff dus.

Oh ja. En kijk eens naar dat laatste fotooke. Gehaktbal met spinazie en kaas. Wow! Wat een lekkere combi was dat.

Jeetje man.

‘T wordt nog eens wat met me man!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *