Rare dag…

Het was een rare dag zonder de 2 mannen.

Geen idee wat we eigenlijk zouden doen..

Dus speelden we met t zand, met de klei, prikten we in de nieuwe chocopasta, maakte de kleuter veel “huiswerk”, dweilde, waste en streek ik, gingen we voor de regenbui even gauw naar de speeltuin en kon ik daarna weer stofzuigen want er waren er 2 die wat zand meegebracht hadden uit de speeltuin..*zucht*

Én kon die Klimkleuter mooi even de dakgoot voor me schoonmaken!


Het enige vóórdeel van zo’n avondjes alleen is dat ik zélf een keer kan bepalen wat er op tv komt! Hoezéé!

Het was wel leuk en geruststellend geweest om een teken van leven van de mannen te krijgen..maar ze zeggen toch altijd: geen nieuws is goed nieuws, dus dat hou ik mezelf maar voor… #mannen

Morgen komen ze weer thuis he mama?

Ik mis ze zo……

*slik*

Ja schatje . Ik mis ze ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *