Wie heeft leuke binnen-carnaval-vier-tips?

Na de zoveelste baggernacht op rij zat ik daar vanmorgen om half 9 al 6 klassen kleutertjes te schminken. En na zo’n hele ochtend kon ik geen Spiderman, piraat, prinses of mega Mindy meer zien!

En zo begon ik deze woensdagmiddag met koppijn, geen puf en nul energie. En dan kan ik daar heel hardnekkig dwars tegen ingaan, maar daar word ik écht niet heel gezellig van zeg maar. Dus kropen R en O met een filmpje hun bed in en dook ik met het Mannetje ons kraakverse bed in. Intens genietend van die middagdutten samen. Hoe lang nog? Denk ik dan, terwijl ik tegen zijn warme lijfje aankruip..zálig! 

 Een uurtje bijtanken kan zóveel schelen! Dus daarna kon ik er weer tegenaan.

Ook kan ik instant chagrijnig worden van de weersvoorspellingen van komende dagen. Van een heerlijke buitencarnaval kunnen we alleen maar dromen dit jaar, en ik vrees dat we de Sjasiefestasie op onze buik kunnen schrijven… Zó jammer!

Dus bedenk ik me wanhopig een alternatief binnen-vier-programma, maar kom er niet echt uit. Dus: tips zijn welkom!

Zó jammer….

Ik ❤️ buitencarnaval.

Maar goed.

Morgen nog werken en dan lekker vakantie. 

Hopelijk goed feesten en daarna even bijtanken….

Eén antwoord op “Wie heeft leuke binnen-carnaval-vier-tips?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *