Over verrassingen en pekskes…

Dinsdag was een leuke ochtend. Mijn collega’s en ik verrasten onze collega die al 40 jaar in dienst is met een heerlijke gezichtsbehandeling.En in plaats van een ochtendje vergaderen, werd het voor haar een heerlijk rieleks-ochtendje.

Zó leuk om mensen te verrassen.

En zo was ik in de verrassingsmood, want ’s avonds bracht ik mijn jarige vriendinnetje zomaar een lekkere box met sushi! Ook zij was súperblij en verrast.

Leuk leuk leuk allemaal dus.

Gistermorgen heerlijk warme dekbedjes voor de jongens gekocht en daarbij bleven me twee schattige krukjes aan mijn handen plakken. Ze zien er leuk uit én de mannetjes kunnen er lekker op zitten wanneer ze tv kijken..  

  
De rest van de middag lagen de jongens onder de brievenbus voor de pakjesbezorger… 

Helaas was t pak van Grote Zoon in de verkeerde maat geleverd. Wát een teleurstelling.de helm passen was wél heel tof! 

 
Tja en O’tje? Die is hélemaal in zijn element natuurlijk!! Die trekt dat pekske echt niet meer uit…!

  
Nu nog wachten tot t vastelaovend is….

3 antwoorden op “Over verrassingen en pekskes…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *