StarWars-sneeuwvlokken priegelen…

En dan is het opeens weer een doodgewone maandag en hadden we aardig wat op ons to-do-lijstje staan. Ik dus. En de jongens moeten dan gewoon mee. Boodschappen doen, plastic wegbrengen, naar de bank, kaartje wegbrengen. Dat soort dingen. 

Daarna maakten we smurfensnot. En ik weet niet wat dat is met die jeugd van tegenwoordig maar ze keken me nogal onnozel aan toen ik in t ene zakje haarlotion deed, de ander afwasmiddel en een met badschuim. Ja? En wat moeten we daar nu mee?  Terwijl bij mij de smurfensnotherinneringen en geuren van vroeger naar boven kwamen borrelen. 

   
Nou ja, gewoon lekker in je handen houden, mee friemelen, aan ruiken enzo.

Ze keken me aan alsof ik ze niet helemaal op een rijtje had.

Vond papa dit ook leuk vroeger? vroeg er nog een.

Ik gaf ’t op.

Daarna kwamen de loombandjes nog eens uit de kast, en verf, en papier en kleurtjes. 

  

En was het huis weer een grote bende.Maar ik sneed en knipte wat want ik had iets héél leuks gezien wat ik persé uit moest proberen..

 
     
    
Ja het ís wel een  priegelwerkje hoor, maar hoe cóól zijn deze StarWars-sneeuwvlokken!?!

Té leuk!!

Klik op DEZE LINK als jij ook wilt priegelen…

2 antwoorden op “StarWars-sneeuwvlokken priegelen…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *