Feest in de tandartsstoel!

Sorry.

Maar ik heb t een beetje druk.

Zo kwam ik er vanmiddag in de tandartsstoel achter dat mijn zoon vandaag feest had.

2,5 is ie!

En in België schoolwaardig dus.

Alleen moet ie nog even wachten tot na de eerste vakantie.

Maar ach wat is t toch een heerlijk ventje.

Ik blijf me maar over ‘m verbazen..

Wat ie allemaal kan en zegt.

En vooral dat laatste. Dat jong blíjft maar praten joh! Om gék van te worden. En dan ook stug blijven zeggen: kráán! Mama kraaaaan! Daar! Mamaaaaaaa daar! Kraan! Kijk!

Pffff. Doorgaan tot ik antwoord geef. Ja! Kraan! Cool he? zegt ie dan. Nou dan lig ik alweer in een deuk!

En dan met dat zware stemmetje van ‘m. De lolbroek!

We hebben een hoop lol, dat is een ding wat zeker is!  

 
Ok. We gingen dus óók nog naar de tandarts vanmiddag. En maken van te voren een plan de campagne. Dat ik als eerste ga, en wie er dan volgt. Dit  om krijstaferelen in de tandartsstoel te voorkomen.. En de regel: braaf blijven zitten tot je aan de beurt bent.

Hihi. Tja en toen moest ik een beetje gniffelen toen ik het grut vanuit de stoel zag zitten.. 

 
De tandarts moet ook altijd even om ze lachen. Geen idee waarom eigenlijk. Ik vond t alleen iets minder grappig dat die Dracula-tandjes van R straks voor een leuk beugeltje gaan zorgen…Maar goed, pas al ie 11 is..kunnen we alvast sparen… Great! #not

Het Blonde Mannetje had zich bij binnenkomst meteen maar een speeltje uitgezocht. 

Dapper was ie toch wel….dacht ie. 
En weet je?  ik blijf me er elke keer weer over verbazen dat ze élke keer weer dat ene vliegtuigje, dat bij t in mekaar zetten al stuk gaat, kiezen.. Om vervolgens weer dikke tranen te huilen . Ik begrijp t niet…je zou toch zeggen…….

Goed.

Ons Blonde Mannetje 2,5 dus en O’tje die volgende maand alweer 5 wordt. 

Maar daar denk ik even niet aan, want dan heb ik t nóg drukkerderder. Want óók nog een kinderfeestje! Pffff

Nog 2 dagen. 

Dan hebben we weer weekend!

Maar eerst vrijdag nog bikkelen om de Kienavond van ut belsje schooltje. 

Oh ja. Dáár ben ik zo druk mee.

Dus.

Doei!

3 antwoorden op “Feest in de tandartsstoel!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *