Een HetLijktWelVakantieWoensdag!

Leuk zeg, allemaal nieuwe mensen die onze vakantieverhalen meelezen. Welkom allemaal!

De eerste werkdagen na de vakantie zitten er weer op. Helaas duurde het bij mij dit jaar veel te lang om de juiste vakantiemodus te vinden. Wat ik persoonlijk best een beetje jammer vond.

De werkmodus terug vinden is ook best een dingetje, maar gelukkig voelde mijn vrije woensdag weer een klein beetje als vakantie. De dag lekker rielekst opstarten. Ik nog even lekker doezelen, terwijl het Wakkere Mannetje naar Nijntje keek… 

Kijk die hándjes! Zó cute! 

 
En vroeg opstaan betekende voor ’t Mannetje ook een flinke dut doen.. Dus werden de boodschappen naar de middag verschoven.

En wat heerlijk, die warme oortjes, wangetjes en armpjes als ie dan weer wakker is!

Ach wat hou ik daarvan.. 

 
Na het wakkerworden en de boodschappen sjeesden we gauw richting Het Paradijs, waar het hoog tijd werd voor een lekkere ploens! O’tje zonder zwemvestje. Dat jong wil alleen maar duiken joh!

   
Mooie herfstbladeren in augustus….

Wat een prachtige kleurtjes!

 
Ik liet de Grootste en de Kleinste bij opa en oma achter voor een logeerpartijtje en nam O’tje mee naar huis. Wij mogen morgen weer op oortjescontrole! Jippie!

Op de terugweg in een buurtdurp gestopt en een superleuk winkeltje met leuke,stoere én betaalbare jongenskleding ontdekt! Deze shirtjes kon ik niet laten hangen…

 
Goed.

Mijn vrije dag zit er weer op..

Bijna weekend zullen we maar zeggen!

*kucht*

Fijne avond nog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *