Poéf! Dát was t weekend…

Hoppá! Poéf! Weekend alweer voorbij. Niet normaal: niet eens tijd om een stukje te schrijven hier. R was nog steeds logeren en ik had zaterdag een binnenspeelhel-date met vriendin R.  Zóveel bij te kletsen dat ik niet eens de tijd had om een leuke foto van ons te maken! Hoe erg is dát? De kids vermaakten zich uitstekend daar maar waren daarna natuurlijk kapót! Ik ook. Noem me raar maar dit soort tenten slopen me compleet.  Zal wel iets met teveel prikkels zijn ofzo . Niet gek ook.. Zondag mocht ik de hele dag aan de slag voor een wandelzoektocht van het belsje schooltje. Laat thuis. Kiendjes (te) laat naar bed. Dus vanmorgen was het een groot drama. Heerlijk zo op de maandag… En ik weet niet of onze 7-jarige in de vervoegde pre-pubertijd is gekomen maar wát een taalgebruik komt er opeens uit dat jong. Niet grappig. Mag ik alsjeblieft mijn lieve lieverd weer terug? Hopelijk zijn we morgen allemaal weer fit en uitgerust. Als de start van de dag al lekker loopt, gaat de rest meestal vanzelf… Oma Mariet was er vandaag voor Het Blonde Mannetje. En ach, ze hebben t altijd zo leuk samen..💞

       

7 antwoorden op “Poéf! Dát was t weekend…”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *