Over tuuutaaaaa op zondagmorgen..

Een paar weken geleden begaf het rolgordijntje van B zijn kamertje het. Ik kocht een nieuwe. Een stikdure. En nog de verkeerde maat ook. Gauw teruggebracht dus. En toen bleek dat ze opeens onze maat niet meer standaard verkopen. Lekker dan. 

Tja. 

Dan maar zelf aan de klus. Een leuk dingetje voor mijn vakantie-to-do-lijstje..

Iets met houtjes en klittenband. Boren zagen en schroeven . 

   En stof en naaien. Ik ja. En kijk! Ik kon niet wachten tot ons kleine mannetje vanmorgen tutaaaaa zou roepen… 

  


Verder lag dit in ons bed vanmorgen..  

 Gingen we naar een rommelmarkt mét draaimolen.. 

 Én moet O’tje een foto met mama meenemen naar school. En ik vind m zó leuk, wij samen.. T lijkt wel of we op vakantie zijn! Terwijl t hier net met bakken uit de lucht kwam vallen .Lang leve de filtertjes zullen we maar zeggen…

 

Maar mensen. Nu iets wat écht in de boeken moet: mijn lief aan het werk achter de naaimachine 

  

En maakte ik van B een naaimachine-doorkijk-kiekje .. 

Zo. Nu ga ik mijn lief eens richting strijkbout dirigeren  eens kijken of ie daar net zo handig mee is…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *