Fijne zondag en geen Koningsdag dus..

Het zou regenen en ja dat deed het ook wel maar jeetje wat heb ik lekker veel in de tuin kunnen snoeien.

En als ik zeg veel, bedoel ik ook echt heul veel! En echt ja, dat was echt hóógnodig! Al een paar jaar had ik geen tuin-puf. Eerst deed mijn lieve papa natuurlijk heel veel in onze tuin en nu bleef dat natuurlijk liggen. Tot vandaag: na een paar jaar vol zwangere buiken en/of baby kleine kinderen die vermaakt willen worden, is nu de tijd aangebroken dat ik gewoon lekker een paar uur in de tuin kan ploeteren! Zó zalig. Lekker mijn koppie leegmaken.. 

 Onze 7-jarige vond wat wieltjes en wilde daar wel graag een karretje van maken, waar dan iemand op kon zitten… 

   

Tussen de middag picknickten we kaastosti’s in het oude schuurtje.. 

   

En toen ik na ruim een uur bij de plaatselijke Chinees te hebben moeten wachten, konden we éindelijk eten. Dit mannetje had een reuze honger!

En met stokjes eten duurde het natuurlijk nog langer! 

 

Het was een fijne zondag mensen!

Morgen Koningsdag. Maar oei, t is dat een andere mama me eraan herinnerde want de jongens moeten dus gewoon naar school! Niks geen feestdag op ut belsje schooltje. En dat is stom ja!

En zeker omdat we net het speelgoed hadden uitgezocht om te gaan verkopen.. Stom dus!

2 antwoorden op “Fijne zondag en geen Koningsdag dus..”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *