Een dinsdag vermomd als maandag..

Kindjes vakantie.

Wij werken.

Een leuke taak voor de nieuwe oppas dus!

Best spannend, voor ons allemaal.

Maar zoals ik al vermoedde.

Ze hadden samen een superfijne dag.

Och wat is dit toch een fijn gevoel….

  

Daarna vlug door naar de zwemles, want O’tje had er weer zó’n zin in!

Echt zo leuk om te zien.

En wat is het toch altijd leuk om van aapie-fans te horen dat ze hier meelezen!

JIJ!

 ja jij ja: jij leest toch ook mee hier?

Gooi er eens een leuke reaktie in dan!

Daar word ik echt zó blij van!

Fijne maandag ehhh dinsdag nog!

Nou ja, het was een dinsdag vermomd als maandag.

Ja dát was t!

Há!

8 antwoorden op “Een dinsdag vermomd als maandag..”

 1. Natuurlijk lees ik mee! Heerlijk
  Al die leuke verhalen. Erg leuk om te volgen hoe Olivier het zwemmen zo snel onder de knie krijgt … Nieuwe oppas is altijd spannend . Ben zelf ook jaren oppas geweest in een gezin met 3 kindjes. Meisje was 1,5 jaar toen de tweeling geboren werd. Veel werk maar ik heb genoten!!
  Ze komen nog vaak!
  Kijk uit naar je volgende avontuur!!
  Xx

 2. Natuurlijk lezen we mee! Als ik een rot dag heb dan doe je mij met je blogjes (meestal) glimlachen! Maak je mij weer een beetje blij! Je kleine mannetjes nog nooit ontmoet (en jullie ook nog maar een keer) maar gevoelsmatig “leef” ik zo met jullie mee!

 3. Ik lees altijd je blogjes, kijk zelfs nog wel eens naar eerder geschreven blogs. Geniet ervan om het reilen en zeilen van jouw en je gezin te volgen, dus ga ermee door!! Xxxx

 4. Lees trouw mee, weet dat als ik savonds laat nog een mailtje heb, dat vaak van aapie is! Wat een prachtige mannetjes! Je schrijft met veel humor en met een stijl die me erg aanspreekt. Vooral doorgaan!
  groetjes
  Roelien

 5. En als ik het niet lees,Linda, dan hoor ik het wel van Yvette 😄maar je schrijft leuk en de foto’s zijn super !! Fijn dat het klikt met de nieuwe oppas !!
  kus voor jullie !!!

 6. We, ja ook mijn man blijft graag op de hoogte,genieten van je verhalen.
  Samen met de foto’s is het een feest om je blog te lezen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *