Oh zalige zondag…

Het was weer een zálige dag vandaag.

‘T begint saai te worden he?

Maar echt, ik word er zó blij van dat je aan t eind van de dag denkt: we zijn vandaag amper binnen geweest!

Heerlijke vitamine D snuiven maar!

Ik haalde nog maar een lading tuinaarde en nu is de grote bak in de Mooshaof klaar voor gebruik. 

   

Het was weer een dagje helpen in de tuin, spelen, van de glijbaan gaan, bellenblazen, crossen door de tuin, crossen bij de skatebaan, fietsen door ut durp, rommelig stukkie tuin netjes maken, de hele dag buiten zijn!

   

           

4 antwoorden op “Oh zalige zondag…”

  1. Probeer eens kokosaarde door je grond te mengen. Geeft zeer goede resultaten! Voor potten leent kokosaarde zich ook uitstekend. Groetjes van de kenners 😉 (manlief zit al zijn leven lang in de kokoshandel, vandaar)

    1. Kokosaarde?!? Dat ik op mijn 40e nog wat kan leren: hier heb ik dus echt nog nooit van gehoord joh! Heb er paardenmest doorheen gebonjourd, dat zal t ook wel doen..;-) #geengroenevingers #poging234

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *