Er is nog nooit een baby blijven zitten…

Ha!
Ik belde vorige week eens eventjes met de verloskundige:
er is nog nóóit een kiendje blijven zitten,roept iedereen toch altijd ?
nou! IK denk dat ik állereerste ga zijn, geloof me.

En weer moest ze heel hard lachen.
Ja die hééft me toch wat te stellen met die ongeduldige zwangeren van tegenwoordig..
En geef haar eens ongelijk.

Maar niks als diep diep respect hoor.
Verloskundige is echt een superberoep!
Je moet ervoor in de wieg gelegd zijn denk ik.
Te pas en te onpas in een sprint naar bevallige…ehh bevallende vrouwen.
Ennietaim of the day.

Goed.
Nog immer geen baby hierzo.
Het weekend weer overleefd en een normale week gaat weer beginnen.
Dat ik me bijna schaam dat ik iedere middag weer aan de school sta om mijn kind op te halen, of bij de zwemles..
Ja sorry.
Ik kan er niks aan doen.
Ik ga maar gewoon door…

Ééns zal die baby er toch uitvallen?
*plopperdeplop*

0 antwoorden op “Er is nog nooit een baby blijven zitten…”

  1. Waren de eerste twee vrij op tijd? Jip en Nisse waren respectievelijk 1 en 2 dagen te laat. Ik dacht dat Neel dan wel helemaal vroeg zou komen met al die voorweeën. Nou, mis poes. Elf dagen over tijd. Het hielp mij een echt late datum in gedachten te nemen. De 28ste, dan zou ze er zijn besloot ik. Was ik nog verbaasd dat ze zich de 25ste aandiende. Het is maar net waar je je op instelt.

    1. @Sanneke: Ruben was 38+6 en O’tje 40+6… Geen peil op te trekken nu. Het duurt nu gewoon lang omdat ik heel sterk t gevoel had dat beeb veel eerder zou komen..maar op zich heb ik eigenlijk helemaal geen klagen natuurlijk. Geen echte klachten of platliggen ofzo…

  2. Ik wil dus niks horen over hoe jouw baby eruit valt hè! Sommigen van ons moeten daar, als die baby eindelijk besluit te komen, heel hard voor werken.

    Maar ik stel voor: vanavond s*ks en dan m

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *