Hét aftellen is begonnen..

Terwijl ik vorige week nog zei:
verlof?! Why?!?, tel ik momenteel de dagen af.

Nog 6 werkdagen.
Ik kan het nog steeds niet bevatten joh.
Heb wel een steeds ” zwaardere” buik hoor. Dus die rust straks zal me goed doen. Nou ja. Rust?
Dan moet ik natuurlijk al die mini kleertjes gaan wassen en strijken enzo.
En van die lijsten afvinken of ik alles in huis heb enzo.
Ik weet zéker dat ik nog veel moet aanschaffen. Ik voél ’t..

Maar het eerste pak newborn-luiers is gekocht én het eerste pak nutrilon staat paraat.

En dan mag ik straks weer zo’n ultrasexie kraampakket bij mekaar gaan schrapen, want heej, dat moet je tegenwoordig zelf kopen he?
Niks van de zorgverzekering ofzo.

En klóssen voor onder een bed.
En een kraambed!
Het wiegje!
Ik geloof dat ik mijn schoonmoeder even moet sms-en of deze laatste 2 weer even in bruikleen kan nemen…

Goed.
Van rust is geen sprake dus.
Ik krijg het nog druk ook joh!

Nog 6 werkdagen…
Dan gaan we nog even flink vastelaovend vieren en daarna ons op de beeb richten…
Ja ach… Ik weet ’t.
Lekker hossen en springen met mijn dikke buik. Ik zie me al gaan.
Ach… Dromen mag, we zien wel wat de dag brengt!
Kan er toch niet op vooruit lopen…

Oh ja.
De meeste mensen denken dus dat er nu écht een meisje gaat komen in Huize Aapie.
En voor diegene die zich daar alvast een voorstelling van zouden willen maken.
Hier onze dochter die een dansje doet…
Een blondje ja.
Is ze niet scháttig?!
poepoepiedoe!

20130129-210544.jpg

0 antwoorden op “Hét aftellen is begonnen..”

  1. Nienke : onze Olivia bedoel je?;-) wáát kost zo’n doos?!? Haha… Dank je wel voor de tip *weer rib minder *. Ach die rust pak ik vanzelf wel wanneer t nodig is….

 1. Linda, het is elke keer weer een genot om jouw logjes te lezen. De ene keer touching, de andere keer zit ik met een big smile achter mijn schermpie. Leuk om op deze manier mee te mogen genieten van jouw leven, een kijkje achter de schermen.
  En natuurlijk, wat zijn we allemaal nieuwsgierig naar dat lieve kleine wurmpje dat jullie straks in jullie armen mogen sluiten. En wat zal een trotse opa vanaf zijn wolkje over jullie waken.
  En die rust? Ach, uit ervaring weet ik dat je die vanzelf wel neemt als het niet meer gaat. Niet voor niks is er zo’n mooi Limburgs liedje “geneet van ut leave zolang es det se kins” (excuseer voor de foutieve dialectspelling). Bij een eerste kindje heb je alles helemaal in orde. Bij kindje 3 of 4 (jaja, goed voorbeeld doet volgen Linda 😉 ) realiseer je je dat die kleine maar aan 1 ding behoefte heeft en dat is liefde. Dat kleine mensje heeft geen oog voor een mooi ingericht kamertje of een goed gevulde commode. De liefde van mama en papa, en al die anderen die zo dicht bij hem staan, die is belangrijk.
  Wat ik maar wil zeggen; geniet nog lekker even lekker van alles wat je overkomt, al kump good!

  Groetjes, Monique

 2. Dag Linda ,
  Van uit Sittard geniet ik , wanneer ik je / jullie verhaal lees .
  Geniet van alles , wees trots op je Papa , hij is steeds bij jullie ,
  Mama Mariet ,,Oma is ook trots , geniet samen , en veel gezondheid .
  Groetjes …..Annemie

 3. O heerlijk dat aftellen… ik zou zo graag nog 1 keer… nee nee geen klein Charlierke erbij (hier is het goed zo)… maar nog 1 keer 16, lees z.e.s.t.i.e.n weken verlof. Wat een vooruitzicht. Heerlijk. Voorjaar voor de boeg… I envy you…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *