Meet the poep-Sherlock…

Eergisteren beet ie op een hard bolletje en zat opeens zijn voortand los.
Gisteren wiebelde hij er steeds mee en maakte ik me best zorgen,
want het tandvlees was blauw en moest ik opeens denken aan toen….
Het leek wel of de tand met wortel en al los zat.
Heel raar
Ik had dus al besloten om vandaag even een check te laten doen bij de tandarts.
 
Maar vanmorgen riep hij :
heej!
Waar is ie nou?!?!
 
 
Untitled 
 
Maar die tand.
Die is dus foetsie.
En speelde ik vandaag dus al 1 keer poep-Sherlock.
Want ik denk dat ie ‘m dus heeft ingeslikt.
Maar vandaag vond ik dus geen tandje…
dus ik vrees dat ik morgen nog een keer mag Sherlocken…
O joy….
 
Ik moét en zal dat tandje terugvinden hè?
Ik heb verdorie niet voor niks zo’n super tandendoosje gekocht!!
 
Morgen meer.
Hoop ik….
 

Reacties

Jolanda op 30-07-2012 22:16
Mijlpaal!!! Enne… poep uitpluizen hoort volgens mij bij het moederschap, want mijn moeder heeft dat ook eens gedaan bij mijn broer. Ik zal er wellicht ook nog wel eens aan moeten geloven… Tot nog toe geen gewissel hier. Ben benieuwd wanneer zijn grote-mensen-tand komt. Kan nog best een tijd duren denk ik. Ik dacht dat het wisselen onder begon. Misschien volgen die ook snel bij hem. Maar goed. Ik hoop op een hoopje voor je morgen. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *