Wát een gevilt!

Toen ik een half jaar geleden de site van WOLENZOO zag,
begon ik zachtjes te hyperventileren.
Ik mailde de site door naar een van mijn freubelvriendinnetjes
en zo hyperventileerden we samen verder.
 
Vilten!
Dát wilde ik dólgraag leren.
Droogvilten, met een prikker dat had ik al een paar keer gedaan,
natvilten zelf wel eens uitgeprobeerd maar helaas zonder succes.
 
Tot gisteravond….
Toen hadden we éindelijk de geplande workshop!
 
En kijk….een wonder geschiedde….
en kijk wat eruit wat schapenwolletjes groeide…!
 
 
IMG_0101 IMG_0103 IMG_0106 IMG_0108 IMG_0107 IMG_0111 IMG_0118
 
zucht….
Ik ben verliefd…..
en heb er dus wéér een hobby erbij…

Reacties

5u2ann3 op 04-11-2011 13:13
Tja, hier komt spuit11… wat is vilten dan? Ik ken wel vilt, da’s zo’n zacht, harig stofje. Maar wat is dit dan? (ik heb echt twee linkerhanden)
aapiedebruijn op 04-11-2011 13:24
@5u2ann3: heej spuit11. men neme een schaap, scheert m, en die wol gebruik je. De viltster had verschillende kleuren. Die kun je zo kopen. Dan ga je aan de slag met warm water en zeep. Wrijven, rollen, draaien, gooien, erop springen en hóp je hebt een hertenkop! ik zeg: een kind kan de was doen…..
5u2ann3 op 04-11-2011 13:26
Ja, jij verzint het mooi, maar dat kunnen mijn handjes niet. Een rechte lijn knippen is al een serieuze uitdaging. Ik vind ‘m erg gaaf!
Nienke op 04-11-2011 19:00
Hij ziet er supergaaf uit! Heppie mooi gedaan meis! Tijdens mijn studie mochten we ooit eens verschillende workshops doen, waaronder natvilten. Ik vond het er allemaal heel mooi en gaaf uitzien, maar aan mij is het helaas niet besteed: allergisch voor wol. Ga je nu het hele huis versieren met vilten beessies?
Riz op 04-11-2011 22:49
ik vind het stom….. heus echt.. hartstikke stom…. belachelijk stom… tssss wat denk jij nou.. dat ik dit echt onwijs leuk zou vinden ofzo…. ik vind het echt STOM! dit komt in de LINDA bij het kopje STOM……
aapiedebruijn op 04-11-2011 23:14
@riz: ja ’t was ook écht stom, dat zié je toch! t ziet er toch écht niet uit alsof ik ’t naar mijn zin had daar, wel dan?
@nienke: ja ik ga nu hélemaal los, straks kan de voor- of achterdeur nog niet meer open van álles dat ik gemaakt heb….denk ik….maar t kan ook ietsie minder zijn….*proest*

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *