Voorbereidingen voor komend weekend…

’t is zo fijn.
Na een dagje zonder planning ben ik weer helemaal rielekst.
Batterijtje weer helemaal vol en stiekem eigenlijk toch bést veel gedaan.
 
Komende week elke dag werken én nog een taart maken.
Ik weet ’t , ik doe ’t allemaal zelf ja.
Maar gelukkig ken ik mijn grenzen goed en trek ik op tijd aan de rem.
 
Vandaag ging die dus “krrrt”, óp de rem.
en dat was goed.
Tot half 3 deden we eigenlijk niets.
 
En daarna begonnen we …
 
“mijn huisje”heeft er nog nooit zó proper uitgezien en de koelkast bleek gewoon van origine wit te zijn!
de grote glasplaten die al járen tegen de schuur staan werden in delen geslagen en de grootste sleepten we ’t puinbosje in.
Ik werkte nog wat in miene Mooshaof.
En gaf wat plantjes water.
 
Allemaal voorbereidingen.
Voorbereidingen voor volgende weer zaterdag.
 
Volgende week zaterdag heb ik namelijk een twitterbbq georganiseerd.
Ja u leest het goed.
Ik twitter.
En daarmee vertel ik een beperkte groep, bekenden én onbekenden wat ik zo de
hele dag doe.
En dat vinden wij leuk.
Ik.
En zij dus ook.
 
En mensen die niet twitteren kijken heel onnozel als ik over de twitter-bbq vertel.
Net zo onnozel als in augustus 2009.
Toen zij bij ons op vakantie kwam.
Ik kende haar via deze aapie-site.
Nog nooit eerder had ik haar gezien of gesproken….
En ze zou een week blijven….
Mensen snapten er werkelijk niks van.
Maar ’t mooie is: ik heb er een súper lieve vriendin bij!
 
Dus moeten we elkaar ontmoeten.
Wij tweeps.
Mét partners én kids!
Waarom niet?
We “praten”per slot van rekening ook over hen.
 
15 volwassenen en 15 kinderen komen er.
Allerlei leuke dingen zijn geregeld.
De meesten blijven óók nog kamperen.
Wát een groot gezellig feest gaat ’t worden…
 
Ik kan nú al niet meer wachten tot het zaterdag is!
Omdat ik nu al weet dat hier vriendschappen voor ’t leven gaan ontstaan….
 

Reacties

Jolanda op 26-06-2011 22:13
Jaaa! Zo’n zin in! M’n Nikon oplader blijkt in Korea te liggen (foutje..), gelukkig hoef ik er niet aan te twijfelen dat er honderden foto’s gemaakt worden komend weekend! 😉
jufanita op 27-06-2011 06:49
Ik vind het echt jammer dat ik er niet bij kan zijn, was zo leuk geweest om jullie allemaal eens te ontmoeten.
Maar ik had nu eenmaal mijn ouders al hulp beloofd en stiekem denk ik dat het ook nog wel eens zo zou kunnen zijn dat mijn vrijgezellenfeest zaterdag is aangezien mijn zus helemaal in de stress schoot toen ik voorzichtig begon over een eventueel reisje naar jullie…
Nienke op 27-06-2011 08:23
Heel veel plezier met de Twitterbbq! Ik heb ook helemaal niks met Twitter (kan niet eens vertellen wat ik allemaal op een dag doe, zoveel doe ik niet eens haha!) maar ik kan me wél voorstellen dat het onwijs gezellig gaat worden hoor. Nu nog maar hopen op goed weer, doen wij ook, want over 8 dagen is ONZE grote dag (bruiloft). Als ik voor zaterdag duim, duim jij dan mee voor dinsdag? 😉
R. op 27-06-2011 09:27
Krijg er kippenvel van…….
linda op 27-06-2011 10:35
@jolanda: ik ook. Er zullen súperveel foto’s gemaakt worden. Kun je niet ergens een losse oplader kopen? vast wel toch? je maakt altijd zo’n mooie foto’s nl…
@jufanita: ja jammer he? vind ik ook. had je graag ontmoet. Ander keer dan? mocht je je vrijgezellenfeestje hebben: alvast heel veel plezier. wie weet kom je wel bij mij taartjes maken?!? hahadát zou wat zijn he?
@Nienke: dank je . ook voor ál je lieve reakties. ik duim zéker voor jou! fijne dag voor dinsdag alvast!!
R: mooi he?
Margriet op 27-06-2011 13:27
Ik vind het dus ook echt ontiegelijk jammer dat ik er niet bij kan zijn zaterdag. Maar zoals Nienke al schreef… Zij gaat dinsdag trouwen en het schijnt dat ik daarbij aanwezig moet zijn (iets met getuige en ceremoniemeester zijn ofzo… snap het ook niet helemaal) dus dan zou het allemaal wel heel erg veel van het goede worden. Gelukkig is zij hierna voorgoed klaar met trouwen, dus de rest van mn leven kan ik zonder zorgen naar twitterbbq’s. En wij zien elkaar de 17e toch? #sushidate Succes met de voorbereidingen in ieder geval. Het wordt vast en zeker een doorslaand succes!
jufanita op 27-06-2011 18:46
haha, dat zou pas echt een samenzwering zijn. Heel logland doet net alsof er een twitterbbq is bij jou, terwijl jij je eigenlijk aan het voorbereiden bent op mijn vrijgezellenfeest
Toet op 27-06-2011 22:13
Balen dat ik er niet bij kan zijn. Het wordt vast heel leuk. En dank natuurlijk nog voor de uitnodiging. Veel succes en plezier vast!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *