Heeej! Hoi! Hoe gaat ’t nu met je?

Heeee! Hoi!
Hoe gaat het met je?
Wat zie je er goed uit joh!
En? Hoe bevalt ’t werken je nu?
 
Deze vraag krijg ik een paar keer per week.
Geen idee hoe ze erbij komen dat ik er goed uitzie.
Zo voel ik me niet in ieder geval.
Ik ben moe.
Kapót!
 
Ik ben moe van het geren en gesjees.
Ben ik niet op mijn werk, dan ben ik op weg naar mijn werk, of rij ik van ’t werk richting school of richting supermarkt.
Ik ben hartstikke onrustig in mijn lijf en kop.
 
Hoe lang ben ik nu aan het werk?
Een week of 3?
Ja zoiets zal het zijn ja.
En ik ben nu alweer toe aan vakantie.
Gelukkig heb ik over een weekje ook vakantie.
Maar niet echt een rust-vakantie.
Nee, meer een : wie-krijgt-zijn-batterij-het-snelste-leeg-vakantie.
Vastelaovend dus!
 
Éven…héél even dacht ik: dit moet ik afblazen.
Ik ga gewoon een hele week ongegeneerd slapen.
Maar ik weet dat dat in de praktijk tóch niet gaat werken.
 
Dus ga ik maar gewoon door.
Ik ga door tot de dagen langer worden.
Tot de zon mijn batterijtje weer heeft gevuld.
 
Slapen doe ik wel als ik 80 ben.
Want ménsen, ik heb zóveel moois om van te genieten…
Kijk nou zelf….stel nou dat ik had geslapen, dan had ik dít bijvoorbeeld gemist:
 
 
 
 
 
 

Reacties

Jolanda op 24-02-2011 18:49
Wat een geweldige foto’s van de broertjes de Bruijn!!Een weekje carnaval zorgt dat er weer een hele andere batterij wordt opgeladen en daar kun je ook op teren, hoor. Denk ik zo. 😀
Buuv op 24-02-2011 18:50
Doe es iets ontspannends… Zullen we nog eens gaan wanjele, zoals ‘vroeger’. Of wil je gewoon alleen maar slapen…
kleinekell op 24-02-2011 22:08
Helemaal geweldig die foto’s! Wat een schatten die jongens van jullie.Ik voel me af en toe precies zo.. En dan heb ik pas een kindje.. Helaas kan ik op mijn werk niet bijkomen want ook daar word ik opgejaagd! Vreselijk!! Misschien tot op sjtasiefestatie!!!
Sandra op 25-02-2011 10:39
Wat een schatjes. En tja, slapen doe je wel als je 80 bent, maar toch wil ik je wel het advies meegeven om zo nu en dan even op de rem te trappen. Jezelf voorbij lopen kan vervelende gevolgen hebben en daar heb jij, maar ook je kindjes, niets aan.
 
 
Sandra op 25-02-2011 10:40
Wat een schatjes van je kindjes. En ja, slapen doe je wel als je 80 bent, maar toch wil ik je wel het advies meegeven om af en toe toch even op de rem te trappen. Want jezelf voorbij rennen kan vervelende gevolgen hebben en daar heb jij, maar ook je kindjes, niets aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *