Het schoolblèdje

Nou afgelopen vrijdag kreeg ik ‘m dan onder mijn neus geduwd.
HET schoolblèdje waarin dat stukkie over mij verscheen.
En da’s dan toch een beetje gek hoor.
Om over jezelf te lezen…
 
Dus om jullie een beeld bij het verhaaltje te geven, hierbij een fotootje van
mijn nieuwe blije-guppen-werkplek. 
Met het blèdje erbij natuurlijk…de echo-o-o-o-o-o
 
Nou hier komt ie dan
 
 
 
Suus…. wordt geinspireerd
 
 
Ik heb een nieuwe collega op de admi. Ze heet Linda. Ze werkte eerst op het College, maar ja, toen ze een paar keer hier was geweest zei ze dag met het handje en nu zit ze heel gezelli tegenover mij. Want hier is het natuurlijk véél gezelliger dan op ’t College. Toch?
Linda is mama van knap donkerogig ventje Ruben, heeft dezelfde huisdieren als ik (dus ze weet wat ik bedoel als ik mijn frustraties uit over het niet kunnen vangen van een kip die vlak voor haar eisprong zit), en ze is héél crea bea.
Dus op dag 1 kwamen er uit haar fleurig gebloemde tas allemaal vilten bloemetjes, plastic vlindertjes en van die palmboom-ijsprikker-dingetjes (je weet wel, die heb je in allerlei flitsende kleurtjes) tevoorschijn, waarmee ze haar bureau opleukte. Een goede combi met mijn palmboom-gsm-houder en mijn onbewoonde-eilandenfles die de grijze kantoorboel bij mij al sierden. Verder heeft Linda zelfgemaakte ringen, kettingen en nog meer van dat leuks.
Al die felle kleurtjes en gezellige frutsels en hebbedingetjes inspireren mij, als diep van binnen eigenlijk rasechte fröbelgek, enorm. De inspiratie was helemaal een feit toen ik van haar vandaag een uiteraard zelf geknutselde roze bloem-paddenstoel sleutelhanger kreeg. Ooohhhhhhh!!! (en mevrouw N. Kirkels weet hoe ik dat uitspreek).
 
De door het vorig jaar door alle drukte verdrongen drang om te knutselen, wordt door mijn nieuwe collega dus héél fijn weer naar de oppervlakte getrokken.
Zo toog ik afgelopen vrijdag, terwijl mijn gedachten onder invloed waren van de wiebel-bolletjesring van Linda, naar de kledingzaak VT, alwaar ik de Delfs Blauwe friemelarmband kocht waarop ik een week eerder verliefd werd maar die ik mezelf toen nog niet gunde. Helemaal blij met die armband besloot ik dat ik óók iets wilde maken van vilt. En alsof het zo heeft moeten zijn, kwam ik bij ’t Kruitvat  Kruidvat (ik vergis me áltijd) voor maar 5 euri een geweldig pakket tegen met als opschrift: “Zelf te maken opbergdoos van Vilt”. Een hele zak vol vilt, garen, glitters en glimmers….. kwijl….. Dus jij weet wat ik vanavond ga doen. Niet naar ’t café, maar lekker burgerlijk aan de keukentafel met ’n kop thee en een Duukje op schoot zitten knutselen.
Heerlijk.
Natuurlijk moet ik  van die dingen dan een foto maken en ze op m’n weblog zetten. Want da’s nog iets dat ik heb overgenomen van Linda: bloggen.
 
Dus mocht jij binnenkort op de admi moeten zijn, en je moet je melden bij ene Suus of Linda, dan kijk eerst even goed het kantoor rond en je weet meteen bij welk bureau-eiland je moet zijn!
 
Suus
 
 
Nou. is dat leuk of niet?
Ik vind van wel
Vandaag weer lekker gewerkt…én een lekkere wafel gesmikkeld…
Woepie.

Reacties

Nikrulke op 16-03-2009 19:48
Zeg eh…freubelkoningin…werk jij nu toevallig bij de PvH?? Want ‘deecho’…..die hadden ze 27 jaar geleden ook al…
Riz op 16-03-2009 23:25
wowww…. das toch echt wel om te blozen ja..
mooi halloikstelmeeigenevenvoorstukje.. al is het eigenlijk nu halloikstelmijnnieuwecollegaevenvoor.
 
enne waar kunnen we haar blogjes lezen? gewoon bij de link hiernaast?!
 
tofff.. ik wil ook een bureau!!!
aapiedebruijn op 17-03-2009 07:15
@Riz: ja je kunt haar idd hier links vinden
@Nikrulke: ja dat klopt! Goed geraaie . 27 jaar geleden? ben jij al zó oud? hahaha. zou je niet zeggen nl!(pfieuw!)
Marlies op 17-03-2009 18:53
Nou inderdaad de echo die herinner ik me ook van tig (zullen we maar zeggen) jaar geleden…
Nikrulke op 17-03-2009 20:47
Oke oke…26 jaar geleden…en ja….ZO oud ben ik al…je weet toch wel dat dit een speciaal jaar is voor mij??
Rachel op 17-03-2009 21:05
En vertederd kijkt ze naar de foto die op het bureau staat…………………………………………………..Snif!
aapiedebruijn op 18-03-2009 08:01
@Nikrulke: ja tuurlijk weet ik dat…ehhh…bedoel je DIT jaar? of 26 jaar geleden..DAT jaar? Of bedoel je dat in nov er een ander getal voor gaat komen te staan…iets met een 4 ofzo?
@Rachel: übercute! als zeg ik het zelf. Ik word er helemaal blij van als ik er zo’n 80.000x per dag naar kijk
aapiedebruijn op 18-03-2009 08:05
@Nikrulke+ Marlies: hey, maar als ik even ga tellen….kennen jullie elkaar dan niet toevallig???? Jullie zijn dan toch allebei van dezelfde “leeftijd”zal ik maar zeggen…
Nikrulke op 18-03-2009 08:39
Bedoel idd dit jaar…en ja…die 4 komt nou wel heel erg groot in beeld. En nee…Marlies ken ik echt niet…Had gekund natuurlijk…
aapiedebruijn op 18-03-2009 08:42
@NIkrulke: BIG PARTY???? mét frietboer voor de deur??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *