Over de geboorte van Miep en Miepie

Omdat het toch van dat vieze zanikweer was vandaag,
begon het weer een beetje te kriebelen….
Ik werd weer creatief actief.
Van de freubel zeg maar.
Dus laadde ik mijn freubelspulletjes weer uit de dozen en ging ik aan de slag.
 
Het komt ook door mijn nieuwe collega.
Die vind mijn crea-bea-dingetjes zo leuk.
Dus maakte ik ook iets voor haar…
is ze morgen helemaal blij!
 
En zo werden vandaag ook Miep en Miepie geboren.
2 olijke hangertjes
Té schattig gewoon!
 
 
Of dit vrolijke hartje mét bloem
Kies zelf maar of je het als hangertje wil,
of las broche! 
 
(+/- 5 cm)
 
En dan de állerleukste..
(+/- 5 cm)
Ook hier laat ik de keuze aan jezelf..
Broche? Hangertje?
 
Wil je meer weten?
Kijk dan op LindaLou!
 

Reacties

op 08-03-2009 18:42
Wat leuk!! En wat lief van je!!!
We steken elkaar wel aan he. Door jouw vilten frobeldingetjes wilde ik ook iets met vilt gaan maken. Toen ik zaterdag bij ’t Kruitvat was zag ik daar een in dat kader gewéldig vijf euro kostendpakket liggen: een geruite kartonnen doos en daarbij allemaal vilten figuurtjes die geplakt en geborduurd moeten worden OP die doos! En ook heel veel felgekleurd garen en glitterdingen erbij. Ben nog niet begonnen, maar als ik ‘m afheb neem ik ‘m uiteraard mee…. Of ik begin ook een weblog, hihi
aapiedebruijn op 08-03-2009 19:09
@JIj bent het!: ja leuk hè? ben benieuwd wat jij allemaal gaat maken! ach, je mag ‘m ook in mijn winkeltje zetten hoor. Of we beginnen er samen 1. En dan gaan we héél beroemd worden met onze blije ontwerpjes. Ik zie het al helemaal voor me!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *