Verslagenheid all over the place…

Ik werd er echt kótsmisselijk van,
toen ik hoorde van die achterlijke mongool die daar in België dat kinderdag-
verblijf is binnengegaan.
Man man, je wilt zoiets écht niet horen, en zéker niet als mama.
 
Beelden op tv schieten aan me voorbij.
Dit kan toch geen werkelijkheid zijn?
Zoiets gebeurd toch alleen maar in films enzo?
Wie doet nou toch zoiets?
Wat voor gekken lopen er nog meer rond op deze aardkloot?
 
Ik kan niet zeggen hoe blij ik was om Ruben weer lekker in mijn armen te
sluiten en heul veel dikke knuffels en nóg meer kusjes te geven!
 
Maar het laat me niet los, gewoon het idee dat je je kind niet altijd kunt beschermen tegen de brute wereld waarin we leven.
 
Zo, nu ga ik naar bed…ik heb er knallende koppijn van gekregen.
Báh!
 
 
 

Reacties

Buuv Marlies op 23-01-2009 21:39
Echt ongelooflijk! Brrr, ik wil er gewoon niet aan denken wat daar gebeurd is. Je kunt je niet voorstellen dat je als ouder zo’n telefoontje krijgt. Ja ik ben er ook van ondersteboven.
Riz op 24-01-2009 12:49
ik kan het me ook niet voorstellen…. ik vind het verschrikkelijk… ik als bso juf word weer heel erg met de neus op de feiten gedrukt van hoe belangrijk het is om de deur op slot te hebben hoe belangrijk het is om toch een beetje mensenkennis te hebben..
 
ik vind het echt vreselijk.. en wil het eigenlijk niet echt geloven…
eigenlijk hoopte ik dat het een grote nachtmerrie was.. maar helaas…
 
Kim op 24-01-2009 12:53
Ook ik, als leidster van een kinderdagverblijf, heb er nog steeds kippenvel van.. Ik was aan het werken en de radio stond aan. We hoorden iets van; Kinderdagverblijf, steekpartij. En ik dacht gelijk: Och weer in Amerika.. maar toen ik toch maar even de radio harder had gezet, wist ik niet wat ik hoorde; Belgie.. zo dichtbij. Bah.. het is echt niet te geloven. Zo verschrikkelijk.. Alle ouders op het werk hadden het er ook over toen ze hun kids op kwamen halen.. Het zal je maar gebeuren..
Nikrulke op 24-01-2009 16:57
Iedereen wordt hier stil van…
susan op 24-01-2009 19:53
ja en het was een knakker van 20jaar…..tsssss toen speelde ik nog met poppen hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *