Sinte Merte

Sinte Merte’s veugelke
haaj ein rood wit keugelke
haaj ein rood wit stèrtje
Danke Sinte Merte!
 
Tegenwoordig is het bij ons traditie dat we naar het Sint Maarten’s-vuur
gaan kijken.
Paul 11-11 jarig, dus helaas voor mama géén opening van het vasteloavesseizoen..
Vorig jaar nog met dikke buik, dit jaar met onze mini Sint Merte naar het grote vuur..
Lekker warm bij papa…

 

Reacties

ymswereld op 12-11-2008 06:52
Dat is leuk he.. Sinte Merte.. Dat knisperend geluid van het vuur, oliebollen, wafels, chocomel.. Lampionnen.. Iedereen onder smeren met schoenpoets.
Vroeger leefde ik daar altijd helemaal naar toe.
Gister was het ook leuk, maar toen heb ik me gewoon alleen maar misselijk gegeten aan de oliebollen..
 
Over vasteloavundj trouwens.. Had gistermiddag gewoon vrij, en ik wou zooo graag naar Mestreech, maar omdat het een ‘gewone’ dinsdag was, moest iedereen natuurlijk gewoon naar school of werk… En het regende natuurlijk ook behoorlijk. Pff, nou moet ik nog wachten tot 2009!
op 12-11-2008 09:57
Vasteloavendj,
 
Ik zag ze gistermorgen op het station in Weert al staan. Ik naar mijn werk. Zij opgedoft, sjoeënste pekske aan, met toeters en bellen en hele goeie zin wachtend op de trein naar Maastricht. En meteen dacht ik aan de Zoepkoel en hoe gezellig dat vorig jaar toch was. Ik wou dat het al zover was!
 
Dus alvast Alaaf!
aapiedebruijn op 12-11-2008 10:12
@??ja! Ik krijg ook al helemaal de kriebels!Maar wie ben jij??
Marlies op 13-11-2008 22:58
Ik gewoon hoor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *