Zie je ‘m?????

Kijk kijk kijk!
 
Mama zag dat die Rizzepiz zoiets schattigs had op haar site…en zij dacht dat MOET ik ook hebben!
En die lieve Riz gaf ons zomaar haar geheimpje prijs!
 
Heb je ‘m nou al gezien?
Dat lieve kleine schattige aapie?
Kijk hij is aan het gymen….
hihihi…
 
Een klein aapie voor de aapie-site, leuk toch?
 
En nee….hij gaat niet meer weg!
Ook niet als je ksssjt doet en met je hand wappert…
Nee hij blijft

Reacties

ymswereld op 11-09-2008 16:11
Ik vind dat aapie geweldig,
en begin steeds meer te snappen van het bloggen. Maar ik heb wel nog een vraagje.. Jij hebt boven aan je logje altijd staan: Mama Linda vertelt, of Ruben vertelt.. HOE krijg ik dat daar? Het zal ook wel weer heel makkelijk zijn, maar ik kan het niet vinden…
 
Liefs Ym de oppasser
rizzie op 11-09-2008 16:20
jahooeee.. ik zie hem
 
schattig schattig schattig… en oei ik voel me vereerd.. een linkie naar mijn pagina.. bloos bloos…
 
had ik al gezegt dat ik hem schattig vind… hihi
Astrid op 11-09-2008 21:09
Ik je hele pagina afscrollen… En toen zag ik dat het je cursor was…. jaja. Blond hè.
op 12-09-2008 14:09
Zal wel weer aan mij liggen..maar ik krijg dus geen aapie te zien hoor..EN BEN NIET BLOND dus daar kan het ook niet aan liggen!! Erhm..geef ik mijn appeltje maar weer de schuld he? PS al wezen werken, en voetje weer beter?? Liefs uit la France! xxx 
aapiedebruijn op 12-09-2008 22:39
@Vivian: ach..en het is zo’n schattig koddig mini-aapie.in plaats van je pijltje..zó koddig..jammer… ik denk omdat je geen échte muis hebt..
Vivian op 15-09-2008 20:19
Jaaaaaaaaaa..nu zie ik ‘m ook..wat leuk!! Was even afwezig (Pooltjes hadden onderhand het hele huis in beslag genomen EN onder het stof gewerkt) dus kon even niet online..maar ben er weer..o.a. om ’t aapie te bewonderen!! XXX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *