Op de biechtstoel…

Oei oei fout, hartstikke fout…!
Ik biecht het maar eerlijk op..
 
Ik was in de supermarkt…
een zakje zwart-witjes riep me…
ik keek schuchter links en rechts van me of er geen buurvrouw naast me stond
om me op mijn vingers te tikken en kwakte het zakje nonchalant onderin de kinderwagen…
 
Op weg naar huis hoorde ik een hoop gejoehoe vanonder uit de wagen…
allemaal blije zwart-witjes…blij dat ze dadelijk opgegeten werden!
 
Eenmaal thuisgekomen nam ik me zelfs nog de moeite om ze in een potje te doen.
Met het idee: ik pak er maar een paar….
jaha een paar handjes ja….
nu zet ik ze weg.
 
Het is klaar
Over
en
uit.
 
Geen gesnoep meer…

Reacties

Marlies op 26-08-2008 14:46
OOHHOOHH. Foei!
 
En die buurvrouw was net bij de HEMA om foto’s op te halen, maar ondertussen speelde ze met de gedachte iets lekkers voor bij de koffie mee te nemen. Een moe en jengelend dochtertje eiste alhaar aandacht op… en de gedachte over iets lekkers raakte op de achtergrond… Saved by the bell (eh Minke dus).
 
Jouw race naar de biechtstoel heeft er al voor gezorgd dat die Kcal er al lang weer af zijn… eind goed al goed.
 
Maar onthou God eehhh Sonja ziet alles!
Joeltje op 26-08-2008 16:19
Yeahyeah, biechten! I love openbare biechten…
 
En ja, ik red me nog. Tonnetje rond, nog geen kind te bekennen en spontaan al 24 uur geen voorweeën meer, maar ik red me nog. Thanx 4 asking (nu hoef ik je niet ook nog haive)
BB op 26-08-2008 16:34
Nou ja, af en toe S.A.S. kan toch geen kwaad zeg?
Marlies op 26-08-2008 21:48
En op het eind van deze dag moet ik het dan toch ook toegeven… ben naar de Mac geweest met de kids. Paul was niet thuis met eten (hij haat de ‘mekdrek’) en ik had geen zin om te koken dus dit was een mooie gelegenheid voor dit gezellige en smakelijke uitje. En nee ik heb daar geen gezonde salade besteld. Maar een menu met een burger en frietjes. En wat de kids lieten liggen tja dat moest mams ook nog opeten… Ik baal.. ik was zo goed bezig vandaag tot half 6…
aapiedebruijn op 26-08-2008 22:12
@Marlies: het is té schandalig voor woorden…zegt zij met een aureooltje boven haar hoofd….nee hoor:als het je maar gesmaakt heeft.Laten we vandaag als SAS-dag bombarderen, goed?
Astrid op 27-08-2008 16:46
haha. Ik dacht, nu komt het verhaal over dat je ze vergeten was af te rekenen. Maar het gaat over het opeten. hahaha
 
Maar zwart-witjes zijn VIES. Die lust ik echt niet hoor, ieuw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *