Er is hoop!

Wát een weer, wat een weer!
Zomer noemen ze dit?
Moedeloos word ik ervan!
 
Bij vriendin Nikrulke sloeg ik de krant open en een last viel van mijn schouders.
Eindelijk!
Gelukkig!
Is er toch nog een beetje goed nieuws op zo’n treurige dag als deze, want:
 
           
 
                        …En terwijl ik lekker lui op de bank lig…
                        werk ik nog een pak koekjes naar binnen
 

Reacties

Nikrulke op 21-07-2008 16:29
Heb net lekker chips gegeten en weet je…ze smaakten nu nog lekkerder dan anders…
Rachel op 21-07-2008 16:45
Nee, nee, nee, nee, nee! Je komt er niet onderuit hoor. Als ik ben bevallen gaan we samen een gezond leven leiden! Dus geniet nog maar heeeeeeeel eventjes van die koekies want het einde is in zicht. Hahahahahaha
 
Willem is ook een paar kilo aangekomen sinds ik zwanger ben. Bijna 8! Is ook mee aan het zwangeren haha.
Joeltje op 21-07-2008 19:53
Je tekst “er is hoop” kwam bijna EO achtig binnen op m’n scherm 🙂
Ik heb hier een manlief die heel geruststellend zegt: “Schatje, maar je bent niet dik, je bent gewoon zwanger”. Ja deuheuh! Om vervolgens te melden dat die kilo’s er vast vanaf zullen vliegen als ik ben bevallen. Ja vast ja! Niet dat ik zoveel ben bijgekomen maar die buik is me toch HUGE! Mijn zusje zei laatst heel enthousiast dat het maar goed was dat ik geen abonnement op het Gaja Park had. Want dan zouden ze me daar houden. Als zeekoe.
Van je familie moet je het maar hebben.
rizzie op 21-07-2008 20:42
tsja dan wacht ik dus nu voor niets.. ik wacht tot dat ik een ons weeg maar dat is iets wat ze dus helemaal niet willen.. Grr..
dan werk ik zo maar een gevulde koek naar binnen.. eetze!
Kimske op 21-07-2008 21:17
Hmmmm, dus daarom vroeg de vent of ik cake bij mn thee wilde en daarom gaf hij er ook meteen twee! Juist!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *