Een cadeautje voor de prinses…

Wat we deden vandaag?
We gingen dit weekend eens iets leuks doen!
Saampies…
Met z’n drietjes is nu saampies dan hè?
Met z’n drietjes stapten wij in de auto richting Heerlen.
 
We gingen naar Ikea.
Niet Paul z’n favoriet, maar vandaag had ie er wel zin in.
 
Elke keer als wij eens naar Ikea gaan (+/- 1 x per jaar),
dan staan we in de file.
Er is nog geen keer voorbij gegaan of we konden doorrijden!
Echt vreselijk irritant!
 
Vandaar Paul z’n Ikea-fobie…
En die snap ik dan wel weer…
Dus gaan we niet meer naar Eindhoven, maar naar Heerlen!
 
N’est pas de file!
Dus een blije Paul…gevolg: blije Linda……..en Ruben? tja da’s gewoon een blije gup.
 
Mooi mooi. Ik ging eigenlijk voor een rekje in de badkamer om Ruben z’n spulletjes in op te bergen.. maar helaas..niets naar mijn zin.
Maar wel andere dingen hoor…jaja. er is altijd wel iets wat je plotseling érg nodig blijkt te hebben….en hóp het ligt al in de oer-lelijke-gele-tas
 
Tussendoor natuurlijk een hapje eten….en Ruben kreeg zijn fruithapje.
Even een moment van rust…
                          
 
Uiteindelijk kochten we iets voor in de keuken…voor mij.. …
…de keukenprinses!(ahum!)
Een pannenrek voor in de keuken… Ja meer als decoratie hoor.
Want koken is eigenlijk totáál niet mijn hobby, écht niet.
 
Alhoewel ik moet zeggen; het gaat best redelijk de laatste tijd.
Op maandag kook ik altijd voor mijn ouders, wanneer deze op Ruben hebben gepast. En dan kan ik toch elke keer weer iets leuks op tafel toveren.
Dus ik kán het wel…
 
Maar ik dwaal af….
het deco-cadeau dus…..
                         
 
En?En?En?
Wat vind jij ervan?

Reacties

rizzie op 13-07-2008 11:48
handig… heb je dr ook een trapje bij gekregen of leven jullie op grote hoogte??
aapiedebruijn op 13-07-2008 11:52
@rizzie: wij leven op grote hoogte én op grote voet…!
aapiedebruijn op 13-07-2008 11:53
@rizzie 2 : en trouwens…ik zei toch:koken is niet mijn hobby….hangt púúr ter decoratie hihihihi
marlies op 13-07-2008 17:09
Ja Ikea. Ik heb er hier ook een die er een fobie voor heeft… wat zou dat toch zijn…
 
De laatste keer dat wij gingen zijn we op weg er naar toe zelfs verdwaald. En dat terwijl het niet de eerste keer was dat we er naar toe gingen. Op de Tom tom ingetikt Ekkersrijt Eindhoven… en toen dachten wij helemaal niet meer na en deden we precies wat die mevrouw ons vertelde en toen belanden we ergens op een achterafweggetje in de buitengebieden van Eindhoven. Volgende keer moeten we intikken Ekkersrijt Son!
Dus toen hadden we nog een half uurtje om op te halen wat we nodig hadden want het was al bijna sluitingstijd. Verdorie en ik had nog wel gedacht daar een uurtje of 2 rond te struinen op zoek naar leuke hebbedingen… Of zou ie het er om gedaan hebben???
Joeltje op 13-07-2008 19:17
He-le-maal goed! Wat een leuk rekje. Mijn manlief heeft ook een enorme Ikea fobie dus ik ga meestal alleen. Nu moet de studeerkamer besteld/opnieuw ingericht worden voordat ikga bevallenen ik ben voornemens (hoe wat zeg ik dat netjes) om dit zonder zijn medeweten te gaan doen. Normaal hoeft hij alleen maar mee om te tillen, nu ga ik het lekker laten bezorgen. (Die studeerkamer, das ineens mijn nieuwe tic…want STEL dat de kraamhulp zou kunnen denken dat dat de rommelkamer zou zijn…wij hebben toch geen rommel? Ennuh, manlief gaat een dag per week thuis werken na de bevalling dus SCHENK ik hem die kamer. Wel ingericht met MIJN smaak. Dat snap je!)
Jaja, zwangerschapsverlof is een dure hobby!
aapiedebruijn op 14-07-2008 09:16
@Joeltje: nou je hebt nogal wat in petto. Ze komen het bezorgen, maar moet je het dan nog zelf in elkaar frutsen? of doen ze dat ook?
@ marlies: ehhhh hier ook iemand die een paar jaar terug op dat landweggetje is uitgekomen. Ik ben al niet zo’n held…was HELEMAAL in paniek, maar TomTom heeft mij gered! Eeuwig dankbaar ben ik ‘m….mijn held

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *