KLUTSKAMPIOEN 2008!!

   ..and the winner is:
        LINDA GIESBERS!!!!!!   
 
Ik heb vandaag de mega-spannende wedstrijd: EIKES TOEKE gewonnen!!!!
 
En daar hoort natuurlijk een mooie kroon bij!
 
                        
 
                        

Reacties

op 24-03-2008 09:52
JOEHOE!!!!!!!!! HET STAAT EROP!
WIJ VONDEN HET SUPER GEZELLIG GISTEREN. Wat had Ruben nog gekregen van opa Bert?
 
Dikke dikke knuffels van de bubs oet Neel.
op 26-03-2008 22:28
hoi Linda het was gister supergezellig wat hebben we gedanst zeg , kreeg vanmiddag na de laatste pauze een gigantische dip maar na een dutje te hebben gedaan kan ik er weer de hele avond tegen.Wat een geweldige fotos van Ruben met die oren lief kereltje zeg net als zijn vader denk ik. Ik zie wel dat jullie het kei gezellig hebben gehad met de pasen. Kei tof dat je de side zo goed bijwerkt, ik heb lang niet meer gekeken dus ik heb een hele poos de berichtjes gelezen . de filmpjes zijn ook heel leuk Ruben boft maar met zo,n leuke (maffe) moeder. Linda zou je maandag op het werk willen bellen of je die donderdag kan, anders doen we het gewoon die week erop dan is Susanne.
 
groetjes Annie Pepels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *